Wat gebeurt er met donaties aan Academy 4 life?

In het leven krijgen we obstakels om van te leren. Deze obstakels maken ons vaak sterker. Maar soms, kunnen we een helpende hand gebruiken die ons ergens uittrekt waar we in vast zitten.

Ik denk dat we dit allemaal herkennen in ons leven. Ik ben dankbaar voor alle mensen die dit in mijn leven voor mij hebben gedaan. En deze compassie geef ik graag door met Academy 4 life.

Dat kan door onderwijs. Dat kan door het voorzien in middelen die dit mogelijk maken. Dit kan door zelf ergens de handen voor uit de mouwen te steken. De actie maakt niet uit. Het gaat om de mogelijkheden die gecreëerd worden.

Het geven om de zelfredzaamheid van mensen komt voort uit een gevoel van saamhorigheid. Het idee dat we allen één zijn, allemaal mensen op zoek naar een gelukkig leven, levend op de planeet aarde, met als politieke voorkeur vrijheid. En met als geloof liefde. Liefde mag je ervaren voor jezelf zodat je goed voor jezelf zorgt. Liefde voelen voor anderen en voor een krachtenveld buiten je eigen invloed die je kunt noemen zoals je wenst. Het lot. de Natuur. God. Welke naam jouw god ook heeft.

In ontwikkelingslanden zoeken we projecten die zelfredzaamheid of saamhorigheid bevorderen. Mensen die voor zichzelf iets op willen bouwen maar het net nog even niet lukt. En die zoeken op hun beurt naar het volgende project dat steun nodig heeft. Het volgende mens of de volgende groep mensen die een zetje kan /kunnen gebruiken. En zo geven die het op hun beurt ook weer met het zoeken van het volgende project. Het volgende mens. Zodat de compassie doorgegeven wordt.

De eerste mogelijkheid hebben we zelf gecreëerd met de compassiewandeling.

Hiermee wordt een vervolgopleiding voor iemand mogelijk gemaakt zodat er meer kansen zijn op werk. Hiermee wordt een eigen bedrijfje mogelijk gemaakt. Zodat er zelf werk gecreëerd wordt. En hierna wordt er gezocht naar het volgende project. Waar we ook weer steun voor zoeken.

Dus heeft u of kent u organisaties met opbrengsten van sponsorloop, vraagt u in plaats van een verjaardagskado een bijdrage aan ons doel, wilt u een imago actie doen voor uw bedrijf, en wenst u deze visie te ondersteunen, dan zijn we op zoek naar u!

Meer informatie