Academy 4 life was voorheen lifecoachpraktijk Amiga4life.

Bekijk 2m film van amiga 4 life coach, initator van Academy4life

"Het gaat nog steeds erg goed met onze zoon! Hij heeft een beter zelfbeeld gekregen na jouw adviezen en het verhaal op maat, is daardoor minder (faal)angstig en presteert daardoor op sociaal, emotioneel en cognitief vlak enorm goed. Ook zijn leerkrachten van groep 3 hebben zijn enorme sprong vooruit opgemerkt en waren zeer over hem te spreken het laatste half jaar. Hij is met een prima rapport en goede bespreking over naar groep 4. Hij durft ergens vrij op af te stappen, heeft weinig problemen meer met nieuwe situaties, afscheid nemen en ergens binnen stappen verloopt goed en dus allemaal sprongetjes vooruit. Daarnaast kan hij veel beter verwoorden hoe hij zich voelt, wat hij eng vindt en wat hij daarin van ons verwacht. Hopelijk houdt hij de stijgende lijn vast, maar voor ons is het momenteel een cadeau na jaren waarin het allemaal met veel hobbels en stoten verliep."


" Voor de toekomst heb ik goede hoop dat onze zoon best vriendjes zal maken. Hij zal nog steeds ondergesneeuwd worden door jongens met een grote mond en wellicht verkeerd hierop reageren, maar ik hoop dat het beleid op de nieuwe school beter is. Heel hartelijk dank voor al je hulp, ik ben er echt heel blij mee. Ik zie dat hij er veel baat bij heeft gehad. Ik ben ontzettend trots op onze zoon die het een half jaartje geleden nog zo moeilijk had. Heel veel succes verder en misschien nog eens tot ziens."


" Na mijn ouderschapsverlof was de drempel om weer op mijn werk te gaan beginnen een hele grote stap. Samen met Esther hebben we bekeken waar de weerstand vandaan komt en aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. ik vind het knap dat je steeds weer mooie nieuwe oefeningen had en vooral de oefening met de foto's heeft veel met me gedaan. Dmv plaatjes bij elkaar zoeken kon ik goed inzichtelijk maken wat ik miste in mijn huidige baan en wat ik zoek in mijn werk. Voor mij was dit de eerste stap om echt voor mezelf te gaan kiezen. Bedankt voor je begeleiding! Lieve groeten, K"

"Hallo Esther, Toevallig hadden we het van de week nog over je, maar dat doen we nog regelmatig. Wilde je toevallig even een kaartje gaan sturen om te zeggen hoe geweldig het met E. gaat. Na de sessies met jou gaat het echt heel goed met haar. Ze zit goed in haar vel, is veel zelfverzekerder geworden, piekert nergens meer over en is weer heerlijk vrolijk. Twee weken geleden is ze op kamp gegaan met school. Ze vond het een beetje spannend maar er is bij haar geen moment van twijfel geweest of ze wel zou gaan of niet. Dat was voor mij een half jaar geleden ondenkbaar. Ze kwam heel enthousiast thuis en had eigenlijk nog wel langer willen blijven. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik mij dagelijks realiseer hoe goed het is geweest dat we bij jou terecht zijn gekomen. Heel veel liefs van ons A. "

" Hooi Esther, hoe gaat het met jou? Met mij gaat het heel goed! Ben net op kamp geweest en dat was suuuuperleuk!!! Ik vond het helemaal niet eng om te gaan ik zou nu wel terug willen hahaha. Op school heb ik het heel leuk en gezellig. Ik zit nu in groep 8 en gaan hele leuke dingen doen dit jaar!!!! Bedankt voor alles,dat ik me nu weer goed voel heel erg bedankt. ""Beste Esther, In de tussentijd heb ik het een en ander ondernomen. Op school heb ik het een en ander in praktijk kunnen brengen met voor een groep spreken. Daarna heb ik vakantie gehad en ben ik op mijn nieuwe stageplek begonnen. Dit is erg goed gegaan, en ik denk af en toe nog terug aan de coaching die ik daarin heb gehad. Ik ben hierin wat zelfverzekerder geworden, en dat geeft mij een goed gevoel. Door de coaching heb ik bepaalde dingen van me af kunnen zetten en er op een andere manier naar leren kijken. Tot dus ver gaat het dus goed! Bedankt voor alles, en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, S. "

(client)
Pascale hired you as a Career Coach in 2010

Top qualities: Personable, Expert, Creative

“Esther heeft mij gecoached in het kader van een loopbaantraject. Zij weet op creatieve wijze knelpunten bloot te leggen en geeft concrete handvatten om hier mee aan de slag te gaan. Ze heeft een enorme drive om tot een goed resultaat te komen. Esther is professioneel, zeer betrokken, heeft een persoonlijke benadering en weet zo tot de kern te komen. Het heeft mij veel opgeleverd en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!” February 5, 2011


Dani Campo

(client)
Dani hired you as a Career Coach in 2009

Top qualities: Personable, High Integrity, Creative

“Esther is een zeer betrokken coach; ze kent haar technieken en weet ze goed toe te passen waardoor er inzichten naar boven komen waar je je niet per se bewust van was maar die wel kloppen en die dan ook een aanzet geven voor de te volgen richting in de toekomst.” October 25, 2010

Talitha Vrugt,

1st Eigenaar/freelance tekstschrijver, Abeng Taal en Tekst
was with another company when working with Esther Vaders at Amiga identiteit

“Met Esther als workshopleider heb je een MENS voor de groep staan. Warm, vriendelijk, invoelend en goedlachs. Ik heb samen met haar een kernwaardensessie geleid, maar ook een keer deelgenomen aan haar workshop personal branding. In beide gevallen zeer goed bevallen! Ze bereidt alles tot in de puntjes voor en heeft een persoonlijke aanpak. Dat maakt het verrassend, speels, maar zorgt er ook voor dat iedereen zich al snel op zijn gemak voelt.” October 29, 2010