Ontdek onze mindfulness reizen.

Blijf op de hoogte van data en prijzen door je aan te melden via evaders@academy4life.nl

Lees een persoonlijk reisverslag Mindfulness reis Egypte
.


Eenheid en krachtplekken Egypte 8 daagse

Reis Egypte: Eenheid en krachtplekken in het oude Egypte

van 1444 voor € 1111,- CRAZY ACTIE 2e persoon 50% van de last minute prijs! Vertrek 5 oktober

8 daagse | 28 september 2018 + 5 okt 2018


Tienduizenden jaren geleden leefde men in Egypte in het eenheidsbewustzijn. In de jaren daarna is dat 'afgestorven' maar in de tempelmuren en in de frequenties in tempels en op andere krachtplekken zijn symbolen en 'sleutels' te vinden om ons in deze tijd van her-innering te ondersteunen om deze cyclus in bewustzijn weer te laten bloeien in onszelf en daarmee in het grotere geheel.

We dompelen ons onder in de symboliek van deze cultuur die we tegenkomen in de tempels over het Heilige huwelijk / Sacred Union, tweelingzielen vereniging, Kundalini, de zon, maan sterren en planeten. Over lichtlichamen en hergeboorte. Over sterrenvolken, heilige lichtcodes,stargates en eenheid. We laten ons gidsen door de tempels door de goden Isis en Osiris, Hathor en Horus. Ik wijs je op deze symboliek en ik breng je naar de krachtplekken waar jij zelf mag ervaren wat de energie met jou doet. We laten de flow van de reis bepalen waar en wanneer en hoe we (groeps)meditatie inzetten. Deze reis is inclusief een gratis prive-sessie (keuze uit persoonlijke reading - channeling - meditatie/visualisatie - healing - coaching).

Indicatie van het dagprogramma :

Er zijn altijd last minute wijzigingen mogelijk, soms wordt de reis in omgekeerde volgorde gedaan of wisselen de excursies per dag, afhankelijk van de extra wensen die de groep heeft of van de warmte. De inhoud blijft ongewijzigd.

Dag 1 vlucht
aankomst laat in de nacht in je hotel in Luxor, lekker slapen.

Dag 2, Lekker uitslapen in een prachtige locatie aan de Nijl en een verfrissende duik in het zwembad nemen. Na de lange reis van gisteren kan je de ochtend uitslapen. In de namiddag staat een zeiltocht met Felucca op het programma naar het groene bananeneiland. Je komt helemaal tot rust glijdend over het water genietend van de prachtige natuur en krijgt de mogelijkheid tot verstilling en naar binnen keren.

In de middag en avond zijn wat facultatieve excursies te boeken zoals een bezoek aan de koningsgraven, Egyptische maaltijd met shisha (waterpijp met vruchtentabak) en een stadstour per koets.

Ook kan het zijn dat we dag 1 met dag 4 omwisselen waardoor er ruimte is om midden in de week de HORUS tempel te bezoeken, de wederhelft van Hathor, zoon van Isis en Osiris waar we het gevecht tussen Ego En Hoger Zelf aanschouwen in de tempelkunst en meer te weten komen over de Sacred Union en de menselijke evolutie naar ons volledig potentieel. Bij aanmelding vermelden of je interesse hebt in de Horus tempel.

Dag 3. Vandaag staat de imposante en energetisch krachtige tempel van Hatsepsut op het programma een zeer belangrijke vrouwelijke farao die de goddelijke status kreeg. Inspirerende verhalen en mythes werpen licht op herkenbare thema's als macht, kracht, liefde, gelijkwaardigheid en vrede. Ook ontrafelen we de verwijzingen in haar kleine Hathor tempel naar eenheid en het universum.

Daarna staan de koningsgraven op het programma met optie om naar het lang gesloten graf van de krachtige vrouw Nefertari, vrouw van Ramses II te gaan. We vertrekken vroeg om erge hitte voor te zijn en in de middag kun je bijkomen en rusten bij het zwembad of in de tropische tuin.


Dag 4 Vandaag bezoeken we de Karnak en Luxor tempels. Je ontdekt het geheim van eeuwenoude rituelen en festivals met betrekking tot Heilig huwelijk ter bevordering van eenheid ofwel het samensmelten van het Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke van de god Amon en zijn vrouw en we bezoeken een paar bijzondere kapellen en krachtplekken die niet voor het grote publiek toegankelijk zijn. In de middag is er weer tijd om te rusten.


Dag 5
Vandaag een hoogtepunt in deze reis in Egypte: één van de meest kleurrijke en uitgebreide tempels van de godin Hathor, de godin van de liefde, magie, muziek en dans. De prachtige hiëroglyfen in de tempels vertellen ons Magische verhalen over de cyclische tijd en eenheid met zon, maan, sterren en planeten. Over de inzet van Kundalini energie voor het stijgen van het bewustzijn. De energiefrequentie in de tempel hier is zeer hoog.


Dag 6 In de ochtend vertrekken we per vliegtuig naar Cairo een korte vlucht van 1 uur. We verblijven in een hotel in Giza met uitzicht op de piramides. Je kunt vandaag uitrusten van de reis en indrukken bij het zwembad en staren naar de prachtige wereldwonderen of facultatieve excursies boeken naar de bazaar en/of het Egyptisch museum. Ook is er vandaag ruimte voor een individuele sessie met mij.

Dag 7 vandaag bezoeken we de piramides, sfinx en gaan we optioneel een klein stukje de woestijn in per kameel* of Quad*.

Voor de avonturiers onder ons bezoeken we de tunnels en het hart* van de piramide waar we met geluid de akoestiek verkennen van de Koningskamer en we de energie van de piramide nog sterker kunnen ervaren.

Einde van de dag koelen we af in ons hotel en sluiten we gezamenlijk af.


* koetsrit, bezoek piramides en sfinx inbegrepen, toegang tot het hart van de piramide of kameel / paarden/ quad rit is tegen meerprijs afhankelijk van de gekozen optie.

Dag 8 Vandaag laten we Cairo achter ons om per vliegtuig te reizen huis met een koffer vol ervaringen.Iets over mij als begeleider

Al als klein meisje was ik gefascineerd door Egypte en ik wist, ooit ga ik daarheen. Het duurde me heel wat jaren maar toen ik er eenmaal was voelde ik: ik ben thuis! Zo'n Déjá Vu gevoel dat meer mensen wellicht kennen. Egypte brengt mij bij ieder bezoek weer een verrijking en groei op spiritueel of persoonlijk gebied en ik ben er van overtuigd dat dit aan dit bijzondere land met zijn prachtige Wijsheden en energetisch krachtige tempels ligt. Ik mag alleen maar hopen dat ik deze passie en Magische sferen bij je over kan brengen. Vanuit de intentie je te begeleiden en ondersteunen bij jouw persoonlijke proces

Na mijn commerciële loopbaan als Vormgever en Communicatieadviseur verlegde ik mijn aandacht naar de binnenwereld van mensen en richtte ik mijn eigen coachpraktijk op. Inmiddels zet ik al mijn kennis en ervaring van ruim 20 jaar over hoe Woord en Beeld invloed hebben op Gedrag en Gevoel in bij mijn ontwikkelde methode sociaal-emotioneel basisonderwijs "Ik Creëer Mijn Wereld" en geef ik workshops meditatie & Creatie, online trainingen en organiseer ik reizen waar mindfulness en spiritualiteit centraal staan geïnspireerd door de Magische kijk op ons bestaan, de symboliek, kunst en wijsheden uit het oude Egypte en uit het sjamanisme, de alchemie, khemitologie en boeddhisme.

Ik ben gecertificeerd lifecoach en werk als intuïtief begeleider. Ik volgde daarvoor de opleidingen post HBO lifecoaching bij Atma instituut, de Intensive Intuïtieve opleiding bij Samma centrum en cursussen Tibetaanse Rigpa meditatie en mindfullness-begeleider eveneens bij Samma centrum.

Ik hou van vertellen, schrijven, beelden te creëren of interpreteren, van bijzondere ontmoetingen en het respectvol verbinden met een ander. Ik draag graag bij aan iemands ontwikkeling of aan (globale of kleinschalige) harmonie, zoek diepgang, ben zeer enthousiast, energiek en gepassioneerd en hou van gezelligheid. Ik ben zeer ruimdenkend en ik droom graag weg bij Harry Potter of in mijn eigen fantasie, maar probeer daarnaast met nuchterheid en humor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit laagdrempelig en praktisch toegankelijk te maken voor ieder die geïnteresseerd is in wat dat voor hem of haar kan brengen.


Nu slechts 1.111,--!

Inclusief
 • Alle hotelovernachtingen in goede comfortabele 3 * hotels met zwembad inclusief ontbijt,
 • Uitgebreid meditatie programma, uitleg over de symboliek vanuit eeuwenoude spirituele stromingen bezien naast de algemeen aangenomen historische uitleg en verwijzing naar krachtplekken.
 • 1 individuele persoonlijke begeleiding naar wens: -healing - reading - coaching - persoonlijke meditatie/visualisatie - channeling.
 • Alle beschreven excursies, toegangsgelden inclusief privé vervoer,
 • Engelstalige of Nederlandstalige egyptoloog en mij als begeleider
Exclusief
 • Binnen en Buitenlandse Vluchten, afhankelijk van tijd van boeken € 450 - 590 euro. Indien gewenst verzorg ik de boeking ervan om zeker te zijn dat je de juiste vluchten hebt. Ik leg hier niets bovenop maar doe dit als service. Je kiest zelf wanneer je de tickets wilt vastleggen.
 • Lunch en diner, drankjes, het eten en drinken is erg goedkoop in Egypte. Voor 4 euro kan je een zeer uitgebreide avondmaaltijd eten.
 • Visa aan te schaffen op Cairo airport bij aankomst (25 euro)
 • Facultatieve extra excursies zoals genoemd (+/- van 15 - 35 euro afhankelijk van de gekozen optie per extra excursie)
 • Fooien*, tussen de 10 en 30 % voor de gidsen, chauffeurs, obers en mensen in hotels die diensten voor u verzorgen en voor de mensen die zorgen dat we in voor het publiek gesloten ruimtes mogen of de mensen voor ons ophouden zodat we soms het rijk alleen kunnen hebben in een ruimte.

Info aanvragen of aanmelden voor de reis


*Zonder fooien kunnen de mensen in Egypte moeilijk overleven van de lage lonen. 10% of een aardigheidje zoals een euro geeft u aan de minste diensten zoals een koffer dragen of als u niet echt tevreden was in een restaurant. 20% betekent tevreden en u geeft 30% of meer als u echt heel goed geholpen bent. U zult merken dat de mensen bijzonder vriendelijk en gastvrij zijn, veel meer dan wij gewend zijn in Nederland. De inwoners beschouwen u als een vriend en zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Het is fijn als u de fooienregel respecteert en de mensen niet tekort doet. Het prijspeil in Egypte ligt laag dus een fooi van 20% is voor ons nog steeds erg voordelig.


Egypt travel (English spoken)

Hathors and oneness travel Egypt | 8 day € 1.444,- NOW 1.111,-

2018: 28 sept 2018 | 5 okt 2018 | Info or join at evaders@academy4life.nl

Get your free download meditation as an introduction to the travel mail meditate@academy4life.nl

Do you like to experience what the Magical and Mythical energy in the temples and piramids of Egypt can do for you?
You will all have your own experience. Maybe in awe about the secret room of Sekmeth away from general tourism where this powerful goddess will impress you and the power of her statue will connect to your heart. Or will you feel attracted to the kundalini energy in the sacred chamber of Union? Will the mythical stories of the gods bring new insights about your own life? Or will you just feel amazed by walking on the same temple floor where great Pharaohs Hatsepsut, Nefertari, Nefertiti and Cleopatra walked...The experience is yours and I am so excited to guide you trough this journey.

In a small group with likeminded people we go on an adventure
through history and tap into the ancient Wisdom with our intuïtion. We meditate together either in temples, or in other beautiful places. And sometimes you just really take in your own experience trough mindfull walking in silence and peace in the temples where I will point out to you the strong energy fields.

You will get your own journal and my guidance to assist you in your process.

Programme: (there can always be last minute changes)

Day 1 arrive and welcome by me in Luxor No programme.

Day 2 After a good night sleep and some relaxation in the morning we have some faculty excursions or you can relax the day at the pool and take time to take in the beautiful views of the Nile, and turn inside and let the new energy settle.


Late in the afternoon or another day late in het afternoon we will take a Felucca boattrip on the Nile.


Day 3.
Today we visit Karnak and Luxor tempels. Karnak temple is huge and many faraohs used it to impress the people and show their status or Divine power.

The temples tell the story of Hieros Gamos and Sacred Union and a special temple chamber will surely impress you today with the Divine Power of the Goddess

If we get a change to visit it, we will collect some Hathor light codes in separate area in this temple.

Day 4.
Hatsjepsut was given the Title Woman of God Amon-Ra, so they were considered Divine in their status of Pharaoh and Wife of the Faraoh. We visit her impressive death temple today.
In her story we find keys to Sacred Inner Union and the challenges of twin flame love.
We also visit her small Hathor temple.

After this we visit the beautiful well preserved Habu temple were we dive deeper into ancient wisdom and symbolism.
Day 5
Today you will visit an awesome temple of the goddess of love, Healing, Kundalini, Magic, Compassion, Music, Joy, Dance and Bliss: the lady of the stars HATHOR.

Today I show you the temple art about Cyclic time and events, Multi Dimensionality and the connecton with the Universe and Kundalini rising. Arts the Egyptologists can not explain yet. We look at it from Egypt perspective but also connect with Boeddhism, Sjamanism and Alchemy. If synchronicity lets us, we have a lightmeditation or music meditation in the temple, if the group or circumstances ask differently from us we let that be our guide.


Day 6.
After our short flightof 1 hour to Cairo in the morning, we enter this city of icons Aïda and Cleopatra. This day you can rest, integrate all the meditation or get up for some faculty excursion. Also today is the day were you can have your free one on one session with me: reading- channeling - guided visualisation - coaching - healing; as you please. Our hotel has a view on the piramids.
Day 7.
Today we start the day with a meditation on the high energy of the pyramids. Will you go by foot to visit these wonders? Or shall we take the camel?
One thing is sure, you will be impressed by the pyramids and for the real adventurers between us we visit the powerful space inside the pyramid. In the night we gaze at the stars, and watch the light show of the pyramids at our own rooftop of the hotel and talk about our experiences and share our thoughts and inner growth as you please.
Day 8 End of the travel, leave home.

About me

I will be your intuïtive guide for this travel. I studied the influence from Words and images on how you feel and behave for over 20 years. First in a commercial carriere in in Bachelor Consumer psychologics and design. After that with creative coaching and visualisation in lifecoaching. I had my practice for woman and children for 5 years, took a lot of Psycholgy courses and followed and Intensive Intuitive and spiritual training at Samma centrum. After this I studied the highest form of Tibetan Mediatation: Rigpa meditation on Oneness. This in combinatioin of my knowledge of Alchemy, Khemitlogy, Sjamanism and priestess temple rituals Is my background to guide you on this Egypt tour.

I share this knowledge with you by the way i tell my stories, by opening you up for the arts in the temples and with meditation. But most of all I give you the freedom for your own experience, away from mass tourism.

As a small child I always felt attracted to Egypt and I knew one day I needed to go. Much things happend in the political situation in Egypt and in the ability to travel in my own life, but on one day I decided I will not let fear or circumstances let be in the way of my visit to Egypt. The first time I went to Egypt I felt safe, welcome and really AT HOME and had constant Deja vu experiences.

The energies gave a boost to my personal and spiritual development. It inspired me in my mission
to empower and guide people in their emotional and Intuïtive skills and be of service of global harmony.

I combined all my creative, intuïtive, coaching and commercial talent and passion with the development of educational material for Primary schools for social-emotional and intuitive skills to empower children and showing them their own possibilities to create a life of passion and in harmony with all there is.I continued to have more insights and understanding of the (multidimensional) world and my Intuïtive gifts began to grow rapidly.

After a few visits more to Egypt I wanted to share this experience with other people, to take them on this sacred and spiritual travel, where all my knowledge en intuïtive skills will be at your humble service, to guide you in your own beautiful proces of growth which will empower you. As much or as little guidance as you like, with lots of space for your own experience and wishes.

I welcome you on this travel, where the strong energy, sacred spaces and wisdom of the temples hopefully will inspire you.
With love, Esther

Now fromm 1.444 for €1.111,- LAST MINUTE -


Included
 • All hotels comfortable 3 star , breakfast included.
 • Free Meditation programme
 • 1 Free individual one on one healing or coaching session.
 • Excursions as mentioned,
 • English and Dutch speaking guidance from me and English speaking Egyptian Egyptologist guide.
 • All transport
 • All fees of the sites
 • Experience of a lifetime :-)
Excluded
 • Flights, from your own country to Egypt and international. I can book them if you please. Egypt air is safest and cheapest way to book.
 • Lunch en diner, drinks
 • Visa for Egypt, you buy it on Cairo airport (25 euro)
 • Obligatory tips, between 10 and 30 % for guides other then myself, drivers or people in restaurants et.
 • Faculty excursions

Info

Yes i want to join

Mindfulness ontdek jezelf in Magisch Egypte 8 daagse

Ontdek jezelf in Magisch Egypte
van € 1444,- NU VOOR € 1111,-

8 daagse | vertrek 2019: januari

Ik meld me aan of wil op de hoogte blijven van data en prijzen via evaders@academy4life.nl

Wil je even tijd voor jezelf? Onthaasten, bezinnen, reflecteren, ontspannen en op adem komen? Een vleugje Vrijheid, Verwondering of Magie terugbrengen in je leven? Of ontdekken wat de Magische cultuur en Mythologie en de bijzondere energie in de tempels voor jou kan doen?

In deze ervaringsgerichte reis gaat het om te ontdekken wat de Magie van Egypte voor jou betekent. Het gaat om met aandacht waar te nemen of en hoe de verhalen en mythes jou persoonlijk raken. Om te ervaren hoe het is om op een heilige plek te lopen die daar al duizenden jaren bijna onveranderd staat, dwars door de sluiers van de dimensies van tijd heen. Je voetstappen te laten gaan over vloeren waar bekende namen als Achenaton, Ramses II, Hatsepsut, Nefertiti, Nefertari en Cleopatra ooit ook liepen en hun rituelen uitvoerden.

We richten in de reis de aandacht naar binnen, om te voelen wat de sfeer of energie, de inzichten, de archetypische herkenbare rollen en rollenspellen met je doen. Maar ook de rust en de verstilling zelf, en de aanschouw van de prachtige Nijl of natuur of de gesprekken met elkaar kunnen Ruimte en Inzicht of fijne ervaringen bieden. Alle zintuigen gebruiken we vaak in stilte om bewust te worden van onze Eigen Wijsheid.

Je hoeft niet bekend te zijn met meditatie, alles wat je nodig hebt is een open mind en de intentie om de aandacht naar binnen te richten om te ontdekken en te ervaren.

Ervaringen zijn soms heldere inzichten, over je karakter, je leven, je relaties, je werk, gezin, (te nemen of genomen) keuzes. Ervaringen zijn soms emoties die opkomen. Ervaringen zijn soms gevoelens of sensaties in je lijf. Het kan zijn een gevoel van verwondering, thuiskomen, begrip of juist onbegrip. Of misschien juist meer een geheel gevoel van ontspanning en genieten op een diepgaande manier of een meer spirituele ervaring.

Je krijgt in deze reis genoeg rust en ruimte om alles in je op te nemen en ik begeleid je vanuit mijn rol als meditatie- en intuïtief begeleider en lifecoach. Door je de vrijheid te geven voor die eigen ervaring, of juist door je te ondersteunen daar waar jij dat wenst. De verhalen van de plaatselijke Egyptoloog vul ik aan met mijn kijk op de aanwezige symboliek in de tempels vanuit de invalshoeken sjamanisme, alchemie, khemitologie, Tao, het tijdsbeeld van de Islam en Katholiek - Chirstelijk geloof, het boeddhisme en vanuit mijn eigen persoonlijke waarneming en visie op eenheid en spiritualiteit in de breedste zin van het woord.


Indicatie van het dagprogramma :

Er zijn altijd last minute wijzigingen mogelijk

Dag 1 vlucht
aankomst laat in de nacht in je hotel in Luxor, lekker slapen.

Dag 2. Als je ontwaakt in je hotel in Luxor is het adembenemende uitzicht op de Nijl je eerste indruk van de dag. Vandaag doen we inspiratie op uit de uiteenlopende verhalen van twee krachtige vrouwen die doordrenkt zijn met elementen van onvoorwaardelijke liefde en het spanningsveld tussen kracht en macht en de mannelijke en vrouwelijke rollen die je in je leven aan kunt nemen.

We starten met het pas heropende en gerestaureerde graf van Nefertari, vrouw van Farao Ramses II, waar slechts een kleine groep per dag heen mag. Daarna bezoeken we de indrukwekkende dodentempel in de woestijn op de Westoever van de Nijl van de vrouwelijke farao Hatsepsut.Dag 3 Vandaag bezoeken we de Karnak en Luxor tempels. Je ontdekt het geheim van eeuwenoude rituelen en festivals en we bezoeken een bijzondere kapel die niet voor het grote publiek toegankelijk is.

Dag 4
Halverwege de reis lassen we een rustdag in. We starten heel relaxed op in ons eigen tempo. De hele dag is ter vrije besteding met een facultatieve excursie (meerprijs 20 euro) om de Nijl te ervaren zoals die bedoeld is: per traditionele zeilboot de Felucca. Dichter bij de Nijl komen we niet. Zacht glijden we door het water terwijl we de indrukken van de afgelopen dagen de revue laten passeren. Vandaag is er mogelijkheid tot een individuele sessie met mij.


Dag 5 We verlaten vroeg in de ochtend ons hotel en reizen per prive vervoer naar Edfu waar we de Horus tempel bezoeken. Verhalen over liefde en het conflict tussen ego en zuiver bewustzijn zien we terug op de tempelmuren. Vele verschillende aspecten kun je vandaag in de energie ervaren.

Na dit indrukwekkende bezoek vervolgen we onze weg waar palmbomen en hele kleine dorpen in de woestijn aan je zicht voorbij glijden. Wederom twee uitersten: Een contrast van overvloed en armoede. In de middag kun je bijkomen van alle indrukken in ons heerlijke hotel in Aswan met wederom een prachtige locatie aan de Nijl en een verfrissende duik in het zwembad nemen.Dag 6
Nog even genieten van het uitzicht op de Nijl met zijn prachtige Felucca's of een duik nemen in het heerlijke zwembad. Vandaag staat in het teken van de vertelling van de Egyptische versie van het ontstaan der tijden en de Mythe over het Godenpaar Isis en Osiris en onze �vergeten natuur om zelf ons leven te creëren'. In de middag bezoeken we de Isis tempel op Philae island die we bereiken per mini ferry.

Dag 7 Vandaag laten we Aswan achter ons om per vliegtuig te reizen naar Caïro. De korte vlucht brengt ons naar de bruisende metropool. We verblijven daar in Gizeh met een adembenemend uitzicht op de piramides.

Als klap op de vuurpijl brengen we een bezoek aan de piramides van Gizeh met hun bijzondere hoge energie. Gaan we per kameel*, koets, Quad, te voet of doen we het allemaal? Dit wereldwonder blijft voor veel mensen een hoogtepunt. Voor de echte avonturiers onder ons gaan we door de smalle tunnels* naar het heilige hart van de piramide waar je onder de indruk zult zijn van de akoestiek, die we speels verkennen. In de avond verblijven we in ons hotel en met een beetje geluk zien we nog wat van de lichtshow bij de piramides. We praten na over al het moois en delen ervaringen waar gewenst. *Entree piramides inbegrepen. Toegang tot het hart van de piramide of een tocht per kameel - paard - koets / quad door de woestijn of door het piramidegebied is meerprijs afhankelijk van de gekozen optie.

Dag 8
Na deze bijzondere reis is het tijd om weer naar huis te gaan. Met een koffer vol ervaringen rijker.

Iets over mij als begeleider

Al als klein meisje was ik gefascineerd door Egypte en ik wist, ooit ga ik daarheen. Het duurde me heel wat jaren maar toen ik er eenmaal was voelde ik: ik ben thuis! Zo'n Déjá Vu gevoel dat meer mensen wellicht kennen. Egypte brengt mij bij ieder bezoek weer een verrijking en groei en ik ben er van overtuigd dat dit aan dit bijzondere land met zijn prachtige Wijsheden en energetisch krachtige tempels ligt. Ik mag alleen maar hopen dat ik deze passie en Magische sferen bij je over kan brengen. Vanuit de intentie bij te dragen aan jouw ontwikkeling.

Na mijn commerciële loopbaan als Vormgever en Communicatieadviseur verlegde ik mijn aandacht naar de binnenwereld van mensen en richtte ik mijn eigen coachpraktijk op. Inmiddels zet ik al mijn kennis en ervaring van ruim 20 jaar over hoe Woord en Beeld invloed hebben op Gedrag en Gevoel in bij mijn ontwikkelde methode sociaal-emotioneel basisonderwijs "Ik Creëer Mijn Wereld" en geef ik workshops meditatie & Creatie, online trainingen en organiseer ik reizen waar mindfulness óf spiritualiteit centraal staan geïnspireerd door de Magische kijk op ons bestaan, de symboliek, kunst en wijsheden uit het oude Egypte.

Ik ben gecertificeerd lifecoach en werk als intuïtief begeleider. Ik volgde daarvoor de opleidingen post HBO lifecoaching bij Atma instituut, de Intensive Intuïtieve opleiding bij Samma centrum en cursussen Tibetaanse Rigpa meditatie en mindfullness-begeleider eveneens bij Samma centrum.

Ik hou van vertellen, schrijven, beelden te creëren of interpreteren, van bijzondere ontmoetingen en het respectvol verbinden met een ander. Ik draag graag bij aan iemands ontwikkeling of aan (globale of kleinschalige) harmonie, zoek diepgang, ben zeer enthousiast, energiek en gepassioneerd en hou van gezelligheid. Ik ben zeer ruimdenkend en ik droom graag weg bij Harry Potter of in mijn eigen fantasie, maar probeer daarnaast met nuchterheid en humor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit laagdrempelig en praktisch toegankelijk te maken voor ieder die geïnteresseerd is in wat dat voor hem of haar kan brengen.

Mijn persoonlijke verhaal waarom ik reisde naar Egypte en wat het me bracht.

Nu slechts 1.111,--!

Inclusief
 • Alle hotelovernachtingen in goede comfortabele 3 * hotels met zwembad inclusief ontbijt,
 • mindfulness programma,
 • 1 individuele persoonlijke begeleiding.
 • Alle beschreven excursies, toegangsgelden inclusief privé vervoer,
 • Engelstalige of Nederlandstalige egyptoloog en mij als begeleider
Exclusief
 • Binnen en Buitenlandse Vluchten, afhankelijk van tijd van boeken € 400 - 590 euro. Indien gewenst verzorg ik de boeking ervan om zeker te zijn dat je de juiste vluchten hebt. Ik leg hier niets bovenop maar doe dit als service. Je kiest zelf wanneer je de tickets wilt vastleggen.
 • Lunch en diner, drankjes, het eten en drinken is erg goedkoop in egypte. Voor 4 euro kan je een zeer uitgebreide avondmaaltijd eten.
 • Visa aan te schaffen op Cairo airport bij aankomst (25 euro)
 • Facultatieve extra excursies zoals genoemd (+/- 20 - 35 euro per extra excursie)
 • Fooien*, tussen de 10 en 30 % voor de gidsen, chauffeurs, obers en mensen in hotels die diensten voor u verzorgen en voor de mensen die zorgen dat we in voor het publiek gesloten ruimtes mogen of de mensen voor ons ophouden zodat we soms het rijk alleen kunnen hebben in een ruimte.

Info aanvragen of aanmelden voor de reis

Meer interesse in het thema Eenheid in Egypte?

*Zonder fooien kunnen de mensen in Egypte moeilijk overleven van de lage lonen. 10% of een aardigheidje zoals een euro geeft u aan de minste diensten zoals een koffer dragen of als u niet bijzonder tevreden was in een restaurant. 20% betekent tevreden en u geeft 30% of meer als u echt heel goed geholpen bent. U zult merken dat de mensen bijzonder vriendelijk en gastvrij zijn, veel meer dan wij gewend zijn in Nederland. De inwoners beschouwen u als een vriend en zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Het is fijn als u de fooienregel respecteert en de mensen niet tekort doet. Het prijspeil in Egypte ligt laag dus een fooi van 20% is voor ons nog steeds erg voordelig.


Eenheid en krachtplekken Egypte 10 daagse

Reis Egypte: Eenheid en krachtplekken in het oude Egypte 10 daagse

€ 1.444,-

vertrek 2018: april 2019


Meld je aan

Tienduizenden jaren geleden leefde men in Egypte in het eenheidsbewustzijn. In de jaren daarna is dat 'afgestorven' maar in de tempelmuren en in de frequenties in tempels en op andere krachtplekken zijn symbolen en 'sleutels' te vinden om ons in deze tijd van her-innering te ondersteunen om deze cyclus in bewustzijn weer te laten bloeien in onszelf en daarmee in het grotere geheel.

We dompelen ons onder in de symboliek die we tegenkomen in de tempels over het Heilige huwelijk, tweelingzielen vereniging, Kundalini, de zon, maan sterren en planeten. Over lichtlichamen en hergeboorte. We laten ons gidsen door de tempels door de goden Isis en Osiris, Hathor en Horus. Ik wijs je op deze symboliek en ik breng je naar de krachtplekken waar jij zelf mag ervaren wat de energie met jou doet. We laten de flow van de reis bepalen waar en wanneer en hoe we groepsmeditatie inzetten. Deze reis is inclusief een gratis prive-sessie (keuze uit persoonlijke reading - channeling - meditatie/visualisatie - healing - coaching).

Indicatie van het dagprogramma :

Er zijn altijd last minute wijzigingen mogelijk, soms wordt de reis in omgekeerde volgorde gedaan. De inhoud blijft dan ongewijzigd.

Dag 1 vlucht
aankomst laat in de nacht in je hotel in Aswan, lekker slapen.

Dag 2 In de ochtend krijg je de gelegenheid om uit te slapen. Daarna kun je nog even genieten van het uitzicht op de Nijl met zijn prachtige Felucca's of een duik nemen in het heerlijke zwembad. Dan begint ons avontuur met mijn vertelling van de Egyptische versie van het ontstaan der tijden en de Mythe over het tweelingzielen Godenpaar Isis en Osiris en de Goddelijke vrouwelijke geboorte en creatiekracht die de komst van hun zoon Horus mogelijk maakte. We zijn gelijk in magische sferen door deze mooie verhalen over de zon, maan en sterren, liefde en de cyclus van leven, sterven en wedergeboorte. In de middag bezoeken we de Isis tempel op Philae island die we bereiken per mini ferry.


Dag 3 We verlaten vroeg in de ochtend ons hotel en reizen per prive vervoer naar Edfu waar we de Horus tempel bezoeken. Vandaag vervolgt de mythe zich van Horus: opgroeien, het heilige huwelijk met Hathor en uiteindelijk het wreken van zijn vader Osiris. Deze elementen van liefde en het conflict tussen ziel en Ego zien we terug op de tempelmuren. Vele verschillende aspecten kun je vandaag in de energie ervaren.

Na dit indrukwekkende bezoek vervolgen we onze weg waar palmbomen en hele kleine dorpen in de woestijn aan je zicht voorbij glijden. Wederom twee uitersten: Een contrast van overvloed en armoede. In de middag kun je bijkomen van alle indrukken in ons heerlijke hotel in Luxor met wederom een prachtige locatie aan de Nijl en een verfrissende duik in het zwembad nemen.


Dag 4. Als je ontwaakt in je hotel in Luxor is het adembenemende uitzicht op de Nijl je eerste indruk van de dag. Vandaag staat de energetisch krachtige tempel van Hatsepsut een zeer belangrijke vrouwelijke farao en de Hathor tempel in DEIR EL MEDINA op het programma om te ervaren. Wederom vinden we verwijzingen naar Kundalini energie en het gebruik van Sacred sound. We vertrekken vroeg om erge hitte voor te zijn en in de middag kun je bijkomen en rusten bij het zwembad of in de tropische tuin.


Dag 5 Vandaag bezoeken we de Karnak en Luxor tempels. Je ontdekt het geheim van eeuwenoude rituelen en festivals met betrekking tot Heilig huwelijk ter bevordering van eenheid ofwel het samensmelten van het Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke van de god Amon en zijn vrouw en we bezoeken een paar bijzondere kapellen met hoge frequentie die niet voor het grote publiek toegankelijk zijn. In de middag is er weer tijd om te rusten.


Dag 6 rustdag in de namiddag staat er een facultatieve sunset Felucca zeiltocht op het programma.
Dag 7
Vandaag weer een hoogtepunt in deze reis in Egypte: één van de meest kleurrijke en uitgebreide tempels van de godin Hathor, de godin van de liefde, magie, muziek en dans. De prachtige hiëroglyfen in de tempels vertellen ons Magische verhalen over de cyclische tijd en eenheid met zon, maan, sterren en planeten. Over de inzet van Kundalini energie voor het stijgen van het bewustzijn. De energiefrequentie in de tempel hier is zeer hoog.
Dag 8
In de ochtend vertrekken we per vliegtuig naar Cairo een korte vlucht van 1 uur. We verblijven in een hotel in Giza met uitzicht op de piramides. Je kunt vandaag uitrusten van de reis en indrukken bij het zwembad en staren naar de prachtige wereldwonderen of facultatieve excursies boeken naar de bazaar en/of het Egyptisch museum. Ook is er vandaag ruimte voor een individuele sessie met mij.

Dag 9 vandaag bezoeken we de piramides, sfinx en gaan we optioneel een klein stukje de woestijn in per kameel* of Quad*.

Voor de avonturiers onder ons bezoeken we de tunnels en het hart* van de piramide waar we met geluid de akoestiek verkennen van de Koningskamer en we de energie van de piramide nog sterker kunnen ervaren.

Einde van de dag koelen we af in ons hotel en sluiten we gezamenlijk af.


Dag 10 terugreis


Iets over mij als begeleider

Al als klein meisje was ik gefascineerd door Egypte en ik wist, ooit ga ik daarheen. Het duurde me heel wat jaren maar toen ik er eenmaal was voelde ik: ik ben thuis! Zo'n Déjá Vu gevoel dat meer mensen wellicht kennen. Egypte brengt mij bij ieder bezoek weer een verrijking en groei op spiritueel of persoonlijk gebied en ik ben er van overtuigd dat dit aan dit bijzondere land met zijn prachtige Wijsheden en energetisch krachtige tempels ligt. Ik mag alleen maar hopen dat ik deze passie en Magische sferen bij je over kan brengen. Vanuit de intentie je te begeleiden en ondersteunen bij jouw persoonlijke proces

Na mijn commerciële loopbaan als Vormgever en Communicatieadviseur verlegde ik mijn aandacht naar de binnenwereld van mensen en richtte ik mijn eigen coachpraktijk op. Inmiddels zet ik al mijn kennis en ervaring van ruim 20 jaar over hoe Woord en Beeld invloed hebben op Gedrag en Gevoel in bij mijn ontwikkelde methode sociaal-emotioneel basisonderwijs "Ik Creëer Mijn Wereld" en geef ik workshops meditatie & Creatie, online trainingen en organiseer ik reizen waar mindfulness en spiritualiteit centraal staan geïnspireerd door de Magische kijk op ons bestaan, de symboliek, kunst en wijsheden uit het oude Egypte en uit het sjamanisme, de alchemie, khemitologie en boeddhisme.

Ik ben gecertificeerd lifecoach en werk als intuïtief begeleider. Ik volgde daarvoor de opleidingen post HBO lifecoaching bij Atma instituut, de Intensive Intuïtieve opleiding bij Samma centrum en cursussen Tibetaanse Rigpa meditatie en mindfullness-begeleider eveneens bij Samma centrum.

Ik hou van vertellen, schrijven, beelden te creëren of interpreteren, van bijzondere ontmoetingen en het respectvol verbinden met een ander. Ik draag graag bij aan iemands ontwikkeling of aan (globale of kleinschalige) harmonie, zoek diepgang, ben zeer enthousiast, energiek en gepassioneerd en hou van gezelligheid. Ik ben zeer ruimdenkend en ik droom graag weg bij Harry Potter of in mijn eigen fantasie, maar probeer daarnaast met nuchterheid en humor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit laagdrempelig en praktisch toegankelijk te maken voor ieder die geïnteresseerd is in wat dat voor hem of haar kan brengen.


Nu slechts 1.111,--!

Inclusief
 • Alle hotelovernachtingen in goede comfortabele 3 * hotels met zwembad inclusief ontbijt,
 • uitgebreid meditatie programma,
 • 1 individuele persoonlijke begeleiding naar wens: -healing - reading - coaching - persoonlijke meditatie/visualisatie - channeling.
 • Alle beschreven excursies, toegangsgelden inclusief privé vervoer,
 • Engelstalige of Nederlandstalige egyptoloog en mij als begeleider
Exclusief
 • Binnen en Buitenlandse Vluchten, afhankelijk van tijd van boeken € 450 - 590 euro. Indien gewenst verzorg ik de boeking ervan om zeker te zijn dat je de juiste vluchten hebt. Ik leg hier niets bovenop maar doe dit als service. Je kiest zelf wanneer je de tickets wilt vastleggen.
 • Lunch en diner, drankjes, het eten en drinken is erg goedkoop in Egypte. Voor 4 euro kan je een zeer uitgebreide avondmaaltijd eten.
 • Visa aan te schaffen op Cairo airport bij aankomst (25 euro)
 • Facultatieve extra excursies zoals genoemd (+/- van 15 - 35 euro afhankelijk van de gekozen optie per extra excursie)
 • Fooien*, tussen de 10 en 20 % voor de gidsen, chauffeurs, obers en mensen in hotels die diensten voor u verzorgen en voor de mensen die zorgen dat we in voor het publiek gesloten ruimtes mogen of de mensen voor ons ophouden zodat we soms het rijk alleen kunnen hebben in een ruimte.

Info aanvragen of aanmelden voor de reis


*Zonder fooien kunnen de mensen in Egypte moeilijk overleven van de lage lonen. 10% of een aardigheidje zoals een euro geeft u aan de minste diensten zoals een koffer dragen of als u niet echt tevreden was in een restaurant. 20% betekent tevreden en u geeft 30% of meer als u echt heel goed geholpen bent. U zult merken dat de mensen bijzonder vriendelijk en gastvrij zijn, veel meer dan wij gewend zijn in Nederland. De inwoners beschouwen u als een vriend en zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Het is fijn als u de fooienregel respecteert en de mensen niet tekort doet. Het prijspeil in Egypte ligt laag dus een fooi van 20% is voor ons nog steeds erg voordelig.


Gratis download

Gratis download | Free download Lions Gate meditation Sekmeth

Nl: (ENGlish below)
Presentatie over de sterrengebeurtenissen van 23 juli t/m 12 augustus ieder jaar en hoe dat de oude Egyptenaren bezig hield. In augustus zijn we in het sterrenbeeld leeuw, een krachtig teken vandaar het thema kracht met als inspiratiebron de godin Sekmeth. Download krachtmeditatie Egypte
Deze foto's uit deze presetatie / meditatie komen van de spirituele Egypte reis. Artwork is van Amanda Lindupp

ENG
Free Presentation with meditation suggestion as Download with info about the starconstallation from 23 july - 12 august and how it kept Egyptians fascinated. August is the Leo sign, so the goddess Sekmeth is sending you her power in this meditation. Download for free krachtmeditatie Egypte.

The photo's in the presentation / meditation are from the spiritual Egypt travel. Artwork is from Amanda Lindupp.