Reis Egypte: Eenheid en krachtplekken in het oude Egypte

van 1444 voor € 1111,- CRAZY ACTIE 2e persoon 50% van de last minute prijs! Vertrek 5 oktober

8 daagse | 28 september 2018 + 5 okt 2018

Gratis meditatie ontvangen (Engels) via meditate@academy4life.nl

Tienduizenden jaren geleden leefde men in Egypte in het eenheidsbewustzijn. In de jaren daarna is dat 'afgestorven' maar in de tempelmuren en in de frequenties in tempels en op andere krachtplekken zijn symbolen en 'sleutels' te vinden om ons in deze tijd van her-innering te ondersteunen om deze cyclus in bewustzijn weer te laten bloeien in onszelf en daarmee in het grotere geheel.

We dompelen ons onder in de symboliek van deze cultuur die we tegenkomen in de tempels over het Heilige huwelijk / Sacred Union, tweelingzielen vereniging, Kundalini, de zon, maan sterren en planeten. Over lichtlichamen en hergeboorte. Over sterrenvolken, heilige lichtcodes,stargates en eenheid. We laten ons gidsen door de tempels door de goden Isis en Osiris, Hathor en Horus. Ik wijs je op deze symboliek en ik breng je naar de krachtplekken waar jij zelf mag ervaren wat de energie met jou doet. We laten de flow van de reis bepalen waar en wanneer en hoe we (groeps)meditatie inzetten. Deze reis is inclusief een gratis prive-sessie (keuze uit persoonlijke reading - channeling - meditatie/visualisatie - healing - coaching).

Ik meld me aan of wil op de hoogte blijven van data en prijzen via evaders@academy4life.nl

Indicatie van het dagprogramma :

Er zijn altijd last minute wijzigingen mogelijk, soms wordt de reis in omgekeerde volgorde gedaan of wisselen de excursies per dag, afhankelijk van de extra wensen die de groep heeft of van de warmte. De inhoud blijft ongewijzigd.

Dag 1 vlucht
aankomst laat in de nacht in je hotel in Luxor, lekker slapen.

Dag 2, Lekker uitslapen in een prachtige locatie aan de Nijl en een verfrissende duik in het zwembad nemen. Na de lange reis van gisteren kan je de ochtend uitslapen. In de namiddag staat een zeiltocht met Felucca op het programma naar het groene bananeneiland. Je komt helemaal tot rust glijdend over het water genietend van de prachtige natuur en krijgt de mogelijkheid tot verstilling en naar binnen keren.

In de middag en avond zijn wat facultatieve excursies te boeken zoals een bezoek aan de koningsgraven, Egyptische maaltijd met shisha (waterpijp met vruchtentabak) en een stadstour per koets.

Ook kan het zijn dat we dag 1 met dag 4 omwisselen waardoor er ruimte is om midden in de week de HORUS tempel te bezoeken, de wederhelft van Hathor, zoon van Isis en Osiris waar we het gevecht tussen Ego En Hoger Zelf aanschouwen in de tempelkunst en meer te weten komen over de Sacred Union en de menselijke evolutie naar ons volledig potentieel. Bij aanmelding vermelden of je interesse hebt in de Horus tempel.

Dag 3. Vandaag staat de imposante en energetisch krachtige tempel van Hatsepsut op het programma een zeer belangrijke vrouwelijke farao die de goddelijke status kreeg. Inspirerende verhalen en mythes werpen licht op herkenbare thema's als macht, kracht, liefde, gelijkwaardigheid en vrede. Ook ontrafelen we de verwijzingen in haar kleine Hathor tempel naar eenheid en het universum.

Daarna staan de koningsgraven op het programma met optie om naar het lang gesloten graf van de krachtige vrouw Nefertari, vrouw van Ramses II te gaan. We vertrekken vroeg om erge hitte voor te zijn en in de middag kun je bijkomen en rusten bij het zwembad of in de tropische tuin.


Dag 4 Vandaag bezoeken we de Karnak en Luxor tempels. Je ontdekt het geheim van eeuwenoude rituelen en festivals met betrekking tot Heilig huwelijk ter bevordering van eenheid ofwel het samensmelten van het Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke van de god Amon en zijn vrouw en we bezoeken een paar bijzondere kapellen en krachtplekken die niet voor het grote publiek toegankelijk zijn. In de middag is er weer tijd om te rusten.


Dag 5
Vandaag een hoogtepunt in deze reis in Egypte: één van de meest kleurrijke en uitgebreide tempels van de godin Hathor, de godin van de liefde, magie, muziek en dans. De prachtige hiëroglyfen in de tempels vertellen ons Magische verhalen over de cyclische tijd en eenheid met zon, maan, sterren en planeten. Over de inzet van Kundalini energie voor het stijgen van het bewustzijn. De energiefrequentie in de tempel hier is zeer hoog.


Dag 6 In de ochtend vertrekken we per vliegtuig naar Cairo een korte vlucht van 1 uur. We verblijven in een hotel in Giza met uitzicht op de piramides. Je kunt vandaag uitrusten van de reis en indrukken bij het zwembad en staren naar de prachtige wereldwonderen of facultatieve excursies boeken naar de bazaar en/of het Egyptisch museum. Ook is er vandaag ruimte voor een individuele sessie met mij.

Dag 7 vandaag bezoeken we de piramides, sfinx en gaan we optioneel een klein stukje de woestijn in per kameel* of Quad*.

Voor de avonturiers onder ons bezoeken we de tunnels en het hart* van de piramide waar we met geluid de akoestiek verkennen van de Koningskamer en we de energie van de piramide nog sterker kunnen ervaren.

Einde van de dag koelen we af in ons hotel en sluiten we gezamenlijk af.


* koetsrit, bezoek piramides en sfinx inbegrepen, toegang tot het hart van de piramide of kameel / paarden/ quad rit is tegen meerprijs afhankelijk van de gekozen optie.

Dag 8 Vandaag laten we Cairo achter ons om per vliegtuig te reizen huis met een koffer vol ervaringen.Iets over mij als begeleider

Al als klein meisje was ik gefascineerd door Egypte en ik wist, ooit ga ik daarheen. Het duurde me heel wat jaren maar toen ik er eenmaal was voelde ik: ik ben thuis! Zo'n Déjá Vu gevoel dat meer mensen wellicht kennen. Egypte brengt mij bij ieder bezoek weer een verrijking en groei op spiritueel of persoonlijk gebied en ik ben er van overtuigd dat dit aan dit bijzondere land met zijn prachtige Wijsheden en energetisch krachtige tempels ligt. Ik mag alleen maar hopen dat ik deze passie en Magische sferen bij je over kan brengen. Vanuit de intentie je te begeleiden en ondersteunen bij jouw persoonlijke proces

Na mijn commerciële loopbaan als Vormgever en Communicatieadviseur verlegde ik mijn aandacht naar de binnenwereld van mensen en richtte ik mijn eigen coachpraktijk op. Inmiddels zet ik al mijn kennis en ervaring van ruim 20 jaar over hoe Woord en Beeld invloed hebben op Gedrag en Gevoel in bij mijn ontwikkelde methode sociaal-emotioneel basisonderwijs "Ik Creëer Mijn Wereld" en geef ik workshops meditatie & Creatie, online trainingen en organiseer ik reizen waar mindfulness en spiritualiteit centraal staan geïnspireerd door de Magische kijk op ons bestaan, de symboliek, kunst en wijsheden uit het oude Egypte en uit het sjamanisme, de alchemie, khemitologie en boeddhisme.

Ik ben gecertificeerd lifecoach en werk als intuïtief begeleider. Ik volgde daarvoor de opleidingen post HBO lifecoaching bij Atma instituut, de Intensive Intuïtieve opleiding bij Samma centrum en cursussen Tibetaanse Rigpa meditatie en mindfullness-begeleider eveneens bij Samma centrum.

Ik hou van vertellen, schrijven, beelden te creëren of interpreteren, van bijzondere ontmoetingen en het respectvol verbinden met een ander. Ik draag graag bij aan iemands ontwikkeling of aan (globale of kleinschalige) harmonie, zoek diepgang, ben zeer enthousiast, energiek en gepassioneerd en hou van gezelligheid. Ik ben zeer ruimdenkend en ik droom graag weg bij Harry Potter of in mijn eigen fantasie, maar probeer daarnaast met nuchterheid en humor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit laagdrempelig en praktisch toegankelijk te maken voor ieder die geïnteresseerd is in wat dat voor hem of haar kan brengen.


Nu slechts 1.111,--!

Inclusief
  • Alle hotelovernachtingen in goede comfortabele 3 * hotels met zwembad inclusief ontbijt,
  • Uitgebreid meditatie programma, uitleg over de symboliek vanuit eeuwenoude spirituele stromingen bezien naast de algemeen aangenomen historische uitleg en verwijzing naar krachtplekken.
  • 1 individuele persoonlijke begeleiding naar wens: -healing - reading - coaching - persoonlijke meditatie/visualisatie - channeling.
  • Alle beschreven excursies, toegangsgelden inclusief privé vervoer,
  • Engelstalige of Nederlandstalige egyptoloog en mij als begeleider
Exclusief
  • Binnen en Buitenlandse Vluchten, afhankelijk van tijd van boeken € 450 - 590 euro. Indien gewenst verzorg ik de boeking ervan om zeker te zijn dat je de juiste vluchten hebt. Ik leg hier niets bovenop maar doe dit als service. Je kiest zelf wanneer je de tickets wilt vastleggen.
  • Lunch en diner, drankjes, het eten en drinken is erg goedkoop in Egypte. Voor 4 euro kan je een zeer uitgebreide avondmaaltijd eten.
  • Visa aan te schaffen op Cairo airport bij aankomst (25 euro)
  • Facultatieve extra excursies zoals genoemd (+/- van 15 - 35 euro afhankelijk van de gekozen optie per extra excursie)
  • Fooien*, tussen de 10 en 30 % voor de gidsen, chauffeurs, obers en mensen in hotels die diensten voor u verzorgen en voor de mensen die zorgen dat we in voor het publiek gesloten ruimtes mogen of de mensen voor ons ophouden zodat we soms het rijk alleen kunnen hebben in een ruimte.

Info aanvragen of aanmelden voor de reis


*Zonder fooien kunnen de mensen in Egypte moeilijk overleven van de lage lonen. 10% of een aardigheidje zoals een euro geeft u aan de minste diensten zoals een koffer dragen of als u niet echt tevreden was in een restaurant. 20% betekent tevreden en u geeft 30% of meer als u echt heel goed geholpen bent. U zult merken dat de mensen bijzonder vriendelijk en gastvrij zijn, veel meer dan wij gewend zijn in Nederland. De inwoners beschouwen u als een vriend en zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Het is fijn als u de fooienregel respecteert en de mensen niet tekort doet. Het prijspeil in Egypte ligt laag dus een fooi van 20% is voor ons nog steeds erg voordelig.