Gratis meditaties

Om kennis te maken met Academy4life

Voor chakra healing luister je hier naar geleide meditatie via soundcloud

Meer lees je erover in het blog chakra healing

Wil jij je verdiepen in lichtwerk voor jezelf met een womb healing en voor de aarde met visualisatie in Egyptische sfeer?

Hieronder een gratis meditatie voor jou ter inspiratie. Er volgt eerst wat muziek en een presentatie waarna de meditatie pas start.

Vond je hem fijn?

Misschien is de cursus lichtwerk tot Egyptisch Kosmisch lichtwerker ook wat voor jou?

Of vraag direct nog een gratis meditatie aan die te bekijken is in de preview van de online cursusomgeving:

Meditatie aanvraag Egyptischetempel inwijdingen

Egyptische meditatie aanvraag

Hier kan je de twee eerste lessen kundalini adem oefeningen opvragen:

Ja ik wil het gratis kundalini adem e-boekje

kundalini adem e book

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Gridwerk lichtwerk voor de aarde

In de afgelopen jaren heb ik met vele mooie Vrouwelijke Zielen meditatie en gridwerk voor de aarde mogen doen.

Het gaat dan om meditatie/visualisatie voor het collectief bewustzijn en de evolutie naar ‘Homo Conscious’: het Hoger Bewustzijn op aarde.

Soms als onderdeel in een workshop of op zichzelf staande bijeenkomst, soms op reis in een groepje, dan weer alleen op reis met een online volg groep.

Zo lieten we de nieuwe aarde geboren worden uit onze collectieve wombs in de 1000 godinnen meditatie in 2020 . Ook werkten we met energie van de aarde, Venus en Jupiter op 9/9 in 2023.

Maar ook hebben we bijvoorbeeld een healing op de collectieve heksenwond gedaan. En healing via channeling en het fysieke lichaam van één van de deelnemers op het leven van Maria Magdalena.

Op spirituele reis Egypte deden we een healing op een veld met dolende zielen op een kerkhof.

Verder hebben we gewerkt met de equinox of zonnewende energie en de lichtkracht van Lemuria die we in het aardekristal bezegelden en weer terug geboren lieten worden op aarde in verschillende workshops en plekken.

Het edelsteen grid dat ik aan het leggen ben

Ook legde ik persoonlijk een grid van edelstenen in Egypte, Ierland en Engeland in connectie met de leylijnen van de aarde met de intentie vrede, voorspoed, gezondheid, liefde en eenheid.

Als je het leuk vind om mijn reisdagboek met avonturen te lezen kan je die aanvragen onderaan in het invulveld, hij zit dan gelijk in je mailbox!

Altijd is dit werk ontstaan in het moment, naar aanleiding van een visioen van mij of een ‘gevoelde roep‘ om ergens naartoe te gaan of om iets te doen. In co-creatie met deelnemers offline en online.

Ook dit jaar is er weer een mooi programma met heling voor het collectief bewustzijn en het ophalen van info voor onze intuïtieve groei. We laden in deze events de Avalon kristallen verder op voor hun toekomstige reizen.

Workshops ter bevordering van het Hoger bewustzijn op aarde

Ik zal door het land een serie workshops geven waarin we dwars door divers portalen gaan, en in diverse velden en tijdlijnen heling geven of juist ophalen wat we nodig hebben om te groeien naar Hoger bewustzijn. Voor onszelf, en voor de ascentie van de aarde. Wil je daar meer over weten of op de wachtlijst: mail me dan op evaders@academy4life.nl

Wil je meer lezen over deze gridreizen? Vraag dan hieronder het gratis ebookje aan voor inspiratie voor een leven in overgave en vertrouwen, dan komt de grootste synchroniciteit en flow in jouw leven en gebeurt er ware magie!

Ja! ik lees graag het eboekje gridreis Engeland en Ierland

aanvraag eboek Engeland Ierland

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Trajecten