Light up your spirit 2023 retreat, 2 september 2023

Dompel je onder in een spiritueel retreat / retraite waarin je heelt wat jouw Ziel tegenhoudt ten volle te stralen en waar je jouw intuïtieve Divine Zelf helemaal oplaadt en verder activeert. Laat je inspireren door een scala van uiteenlopende spirituele workshops / ceremonies / meditaties of 1-op-1 healing. Een Self love verwen kado!

Wat dacht je van een Helende vuur ceremonie met adem en meditatie? Reiki, edelsteen healing of ankh& sound healing? Mediteer om je Hoogste lichtzelf te activeren of beweeg je vrij in een heerlijke dans van de Ziel. Zo maar een greep van de fijne dingen die je mag verwachten. Kijk snel bij de begeleiders in het tabblad hieronder welke prachtige workshops ze aanbieden!

Ook kan je buiten het Ziels labyrint lopen in de natuur om dieper de verbinding met jouw kern / zielsmissie te ervaren of juist om inzichten te krijgen wat dit belemmert. Ontmoet gelijkgestemden tijdens een wandelrondje moestuin of sluit bij mooi weer aan bij de stilte meditatiecirkel tussen de bomen.

Natuurlijk verwennen we je deze dag ook met biologische thee of koffie en een heerlijke lunch uit de eigen moestuin van op Hodenpijl in Den Hoorn.

Wanneer: 2 september 2023

Waar: Op Hodenpijl

Wat kost het: Deze hele dag van ongeveer 10.30 tot 18.30 uur inclusief drinken, lunch en drie workshops/ healings / meditaties is tegen een energie uitwisseling van €99,- euro, Early birds betalen slechts €88,- euro dus reserveer snel jouw spot!

Wie zijn er: Maak alvast kennis met onze healers / begeleiders!

Koop je ticket en verzeker je van een plek!

Heb je geen zin om terug te rijden of kom je van ver? Je kunt ook overnachten!

Dit kan op de locatie in het eenvoudige ‘stalhotel’ een prachtig gerenoveerde stal met simpele kamers (douche en toilet op de gang). Foto’s zie je onderaan in de dia slide. Kosten hiervoor zijn 50,- p.p. ex ontbijt. Reserveren hiervoor kan via deze link.

Liever iets meer luxe? In de omgeving zijn ook tal van leuke b en b’s of hotels te vinden. Eenvoudiger kan ook, want campings zijn er ook in de directe omgeving.

Avondeten kan ook bij Op Hodenpijl, vooraf reserveren is gewenst. Dit zit niet in de prijs inbegrepen.

Over ons:

Wij zijn een groep bevlogen dames uit verschillende disciplines die de handen ineen hebben geslagen om jou deze dag optimaal te verwennen en van dienst te zijn. Allemaal zijn we verbonden met de godinnen energie / energie van Divine Feminine op één of andere manier en werken we vooral vanuit onze intuïtieve vermogens om jouw spirit te voeden, helen en laten stralen.

Want als jij straalt, straalt dat uit naar jouw omgeving.

En zo stralen we samen een beetje meer.

Op deze aardende plek waar de verbinding met de natuur overal aanwezig is willen we heel graag kennis maken met jou. Dus kom en light up your spirit samen met ons, voel je welkom!

Yvonne van der Fluit – Yvonnes light creations

Heb jij behoefte om verdieping in jezelf aan te gaan?

Je meer thuis te voelen in jouw (pijnlijke) lichaam of juist meer hier op aarde?

Wil jij er helemaal vol voor gaan en ben je niet bang om je donkerste Zelf aan te kijken? Dan zit je goed bij mij.

Iets over mijzelf Ik ben Yvonne van der Fluit, expert vibrational healing. Dit is een combinatie van sound healing en quantum healing met stemvorken. Ik behandel mensen daarmee in mijn praktijk in Schaijk of op afstand. Energie is frequentie en kent geen tijd of plaats.

Verder help ik mensen te communiceren met hun lijf en pijnplekken om zo hun zelfhelend vermogen te activeren. Er is meer mogelijk dan de meeste westerse medici weten en ik begeleid je graag in dit proces. Ik ben specialist in endometriose, maar deze zelfheling geldt voor iedere kwaal. Door dieper in contact te komen met jouw eigen lijf voelt dit als een soort ‘thuiskomen in jezelf’.

Ook kan je bij mij terecht als je een gevoel hebt je niet thuis te voelen op aarde, of als je dit als kind zo hebt ervaren. Ikzelf ben opgegroeid met een heimwee naar de sterren, ik weet dat ik daar vandaan kom. Ik help jou in jouw her-inneren en begeleid je naar meer zicht op waarom je hier bent en wat je te doen hebt op aarde.

Energie is mijn natuurlijke taal die ik spreek, alles is energie door tijd en dimensies heen. Voor mij is het mogelijk om dit te communiceren en informatie ergens anders vandaan te halen die je vandaag nodig hebt. Of dit nu voorouders zijn, natuurwezens, sterrenwezens, organen of je eigen innerlijke kinderen. Energie is onbegrensd.

Tijdens de retraite geef ik een workshop waarbij je de verbinding legt met jouw eigen lijf en leer je een methode om met jouw lichaam te communiceren. We kijken of je al wat dieper inzicht mag ontvangen van de onderliggende oorzaak van jouw klacht.

Ik ontmoet je graag 2 september in mijn workshop, in de praktijk of via een afstandshealing! yvonneslightcreations@gmail.com

.

Medium Vanessa KoomenSpiritueel centrum de vlindertuin

Wil jij graag meer in balans komen in een heerlijke healing met edelstenen?

Een geleide meditatie onder begeleiding van mijn drum ervaren? Geef je dan op voor mijn workshop.

Iets over mijzelf Dag lieve dames (en heren), ik ben Vanessa van Spiritueel Centrum De Vlindertuin.

Ik geef in mijn praktijk readings en communiceer met overledenen. Dit kan in de praktijk in Heerhugowaard en ook online. Tevens geef ik healings, werk ik met edelstenen, reiki, access bars, kaartleggingen en nog veel meer. Ik heb ook een sjamanistische opleiding gedaan, ik werk graag met de drum, het medicijnwiel, krachtdieren en rituelen.

De kracht van de vrouw staat bij mij bovenaan, we doen het samen. En door te herinneren wie we zijn en hoe sterk wij zijn, kunnen we nog meer verbinden, liefde geven en ontvangen en zijn! Daarom organiseer ik vrouwenavonden. Ook voor dierencommunicatie kun je bij mij terecht. En uiteraard geef ik cursussen en workshops. Zoals intuïtieve ontwikkeling, pendelen, kaartleggen, edelsteentherapie, werken met schedels en draken.

Ik noem mijzelf altijd praktisch, spiritualiteit met 2 benen op de grond. Want we leven nu, op deze aarde en met de juiste raad/tools/kracht wordt je levensreis een mooie en indrukwekkende reis!

Tijdens het retreat geef ik healings met edelstenen. Dit gebeurt in een groep met veel individuele aandacht. Bij iedereen leg ik (intuïtief) edelstenen op het lichaam en terwijl je rustig ligt, ga ik de energie van de edelstenen sturen om je lichaam weer in balans te brengen. En om rust te ervaren. Dit doe ik met begeleiding van de drum en geleide meditatie. Kom en ervaar het! Ik ont-moet je graag op 2 september of eens een keer in mijn praktijk of online! spiritueelcentrumdevlindertuin@outlook.com

.

Sandra van Sluijs – San Rays Inspirations

Ben Jij Leergierig, om je Levens lessen te Leren & om Jezelf op een geheel Vernieuwende Wijze te Ontmoeten in de vele diepere lagen van BewustZijn?

Wil jij Jouw Persoonlijke Spirituele Pad naar Verlichting bewandelen met behulp van de Akasha Kronieken, LiefdeVolle Boodschappen van Spirit & de Wijsheid van de Inca Sjamanen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Over mijzelf Mijn Nederlandse Naam is Sandra van Sluijs & Mijn Colombiaanse Naam is Sandra Diaz.

Ik ben Geboren in Bogota te Colombia & op 3,5 jarige leeftijd geadopteerd naar Nederland, Ik Ben in mijn leven geïnspireerd geraakt door de Krachten van de Natuur; Kwantumfysica én Ik Volg mijn Hart Frequentie van ‘Puur ‘Zijn’ & het Pad van Jezelf Omarmen in Onvoorwaardelijke Liefde.

Je kunt bij mij terecht voor het Helen van burn-out of trauma naar Verlichting & een Leer-Groei-OntwikkelTraject voor Intuïtieve Bewustwording.

Het Spirituele Pad bewandelen is het bewandelen van het Pad naar Onvoorwaardelijke Liefde & je leven leven in Jouw Hoogste Potentieel, Jouw Ware Zijn. In Vrijheid, Compassie, Vreugde & Verbinding in Eenheid.

Ik werk met Hogere 7-12-22 ChakraSystemen, Akasha Kronieken & channel Wijsheid van onder andere de AartsEngelen & Verheven Meesters, Egyptische Goden & LichtWezens voor het doorgeven van Boodschappen van Onvoorwaardelijke Liefde. Ik deel ook mijn Wijsheid van de Inca Sjamanen; Q’ero’s uit Peru & kan je in contact brengen met je Spirituele Familie van Sirius, Pleiaden & er is zoveel meer.

Tijdens het retreat kan je bij mij terecht in een workshop met Meditatie & zal er één van mijn Specialiteiten voorbij komen.
Zie ik jou daar? Of in mijn Praktijk in Burgh-Haamstede? sanraysinspirations@outlook.com

.

Natasje Renardel de lavalette- Holistische praktijk Peruna

Wil jij een sound healing ondergaan met de Ankh en Lichttaal?

Ontspannen op een diep niveau?

Geef je dan op voor mijn workshop.

Over mijzelf. Ik ben Natasja Renardel de Lavalette. Door een moeilijke puberteit als hooggevoeilige waar ik vooral vluchtte voor mijn emoties ben ik een lang traject ingegaan van opleidingen en cursussen op het gebied van zelfontwikkeling, coaching en spiritualiteit.

Zo volgde ik een sjamanistische opleiding, Reiki 1-3, Sensi therapie en opleiding intuïtieve ontwikkeling. Het werd duidelijk wie ik van binnen ben en ik kreeg een helder doel in mijn leven. Ik voel een passie en een missie om vrouwen te ondersteunen in het proces van zelfontwikkeling, kracht en zelfliefde, want ik weet hoe eenzaam het is als je jezelf niet accepteert en lief hebt om wie je bent!

 In mijn holistische praktijk voor coaching en healing  gaan wij ervanuit dat jij al goed en heel bent zoals je bent. Geen verbeterprojecten, maar samen kijken wie jij in essentie bent. Hoe je bewust wordt van beperkende patronen, overtuigingen en gevoelens. Samen kijken we hoe jij je eigen antwoorden kan vinden in de weg terug naar je kracht, die je wellicht niet meer voelt maar die zeker wel aanwezig is.

Ik geef energetische healings met of zonder ankh, kan metingen doen met de biosensor om jouw kracht en blokkades op te sporen en ik werk met de klanken van drum en lichttaal. Ook kun je bij mij terecht voor bloesemremedies, holistic pulsing ontspanning of voor een burnout behandeling.

Tijdens het retreat kun je bij mij terecht in de workshop waar je een sound healing ontvangt met de klanken van drum, klankschaal en lichttaal. Ik gebruik mijn ankh om energetisch blokkades weg te ruimen of bijvoorbeeld chakra’s te activeren.

Zie ik je daar? Of wellicht een keer in de praktijk in IJsselstein? info@peruna.nl

.

Esther Kulingreiki & acupunctuur centrum Gorinchem

Heb jij behoefte aan een individuele Reiki healing met verfijnde energie?

Wil jij op diepere niveaus van fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel blokkades aanpakken?

Geef je dan op voor een sessie bij mij.

Iets over mijzelf Ik ben Esther Kuling-Rothuis en heb sinds 8 jaar een praktijk voor Acupunctuur en Reiki in Gorinchem.

Zo’n 13 jaar geleden ben ik mijn pad naar Bewust-Zijn gaan lopen en begon mijn intuïtie zich steeds verder te ontwikkelen. Inmiddels ben ik Reiki Master en voltooide ik mijn reader/healer training ook op master niveau.

Ik ben diep verbonden met de zachte Magdalena energie en ik put veel inspiratie uit haar.

Tijdens de retraite kun je bij mij terecht voor een energetische healing met Reiki. Ik gebruik mijn intuïtieve vermogens om te helder zien en horen wat er nodig is en mijn handen volgen dan.

Soms krijg ik ook relevante informatie door voor jou zodat we steeds een laag dieper kunnen gaan met de healing. Het kan daarmee een soort healing en reading ineen worden. Ik ontmoet je graag op 2 september of eens een keer in mijn praktijk! tcgpraktijk@gmail.com

.

Linda Commandeur – NLPRO Groep

Heb jij behoefte aan innerlijke rust? Wil jij een diepere hoofd-hart-buik verbinding zodat je weet wie je bent en wat je wil?

Wil jij weten en leren hoe je moeiteloos om kan gaan met dat wat in je leven zich aandient en hoe jij je emoties goed kan beheren?

Dan ben je bij mij op de goede plek!

Iets over mijzelf Ik ben Linda Commandeur en ben, samen met mijn man, eigenaar van NLPro-Groep te Heemskerk, waar ik trainingen, coaching en workshops aanbied voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van het hoogste potentieel. Dit doen wij met NLP, Hypnose, Systemisch werken, Heartmath en Spiritualiteit.

Zo’n 6 jaar geleden zijn mijn poorten tot Bewust-Zijn geopend en heb ik een lange weg van opruiming, helen en groei bewandelt met alles waarmee ik ook train en coach, en het volgen van spirituele jaartrainingen. Practise what you preach is echt wat ik doe en doorgeef. Het afgelopen 1,5 jaar is mijn innerlijke wijsheid van helder voelen/weten/horen en energetische heling echt vrijgekomen, waardoor ik echt mezelf kan en mag zijn.

Ik ben diep verbonden met de Isis-Hathor energie en voel mij ook thuis in voornamelijk het Oude Egypte.

Tijdens het retreat kan je bij mij terecht voor het vrijlaten van de Dans van je Ziel. Door te connecten met de verschillende kanten van jou en je Ziel en volledig open te staan komen er bewegingen vrij die je met elkaar laat samensmelten. Een moment om heerlijk vrij en intuïtief te dansen. Een dans waaruit jij dagelijks kracht en inspiratie kunt halen. Ook begeleid ik een ronde in het natuur labyrint.

Ik zie je graag in mijn workshop 2 september of in ons centrum in Heemskerk! info@nlpro-groep.com

.

.

Esther Vaders, Academy4life

Wil jij je graag laten inspireren door één van de godinnen of priesteressen uit Egypte, de magdalenes of uit Avalon zoals Isis, Sekhmet, the lady of the lake of Maria Magdalena?

Heb je zin in een heerlijke meditatie / visualisatie voor heling en transformatie?

Loslaten wat je niet meer dient in een vuur ritueel? Dan zit je goed bij mij.

Iets over mijzelf:Ik ben Esther Vaders van Dongen en Organisator van het retreat. In  Academy4life bied ik spirituele workshops in thema’s als Lemurie, Atlantis, Egypte en Avalon waarbij je heelt wat jou tegenhoudt ten volle je zielspad te leven. Her-inneren van oude wijsheid uit die tijdperken, inspiratie en persoonlijke plus spirituele ontwikkeling staan hierin centraal.

Ook kun je jouw intuïtieve gaven verder verkennen en verfijnen met een training reading en healing, waar altijd ruimte is voor die talenten /vaardigheden die jij persoonlijk wilt ontwikkelen. Verder ben ik spiritueel coach voor 1 op 1 begeleiding waar ik je help blokkades op te ruimen zodat je vrijer kunt leven, jeZelf mag Zijn.

Als empaat voel ik andermans emoties en gevoelens als de mijne en ervaar ik een groter spectrum aan gevoelens dan gemiddeld. Dit maakte me vroeger onzeker maar tegenwoordig zet ik het in als mijn kracht tijdens mijn begeleiding in trainingen en coaching. Verder ben ik medium en kan ik contact maken met iedere spirit, vroeger of nu en werk ik met kundalini energie.

Tijdens tientallen reizen naar Egypte, Mexico, Brazilië en de graslanden van Avalon heb ik ongeschreven wijsheden opgedaan uit die mystieke culturen. In afstemming met spirits uit die tijdperken en mijn eigen innerlijk weten uit incarnaties maak ik de workshops of ceremonies. Die combineer ik met mijn kennis uit diverse opleidingen zoals lifecoach, spiritueel healer reader, NLP, opstellingen en meditatie begeleider en  met mijn jarenlange coachervaring.

Tijdens het retreat geef ik een workshop met de godinnenenergie met de godin Sekhmet met vuurritueel. Sekhmet is de leeuwengodin, godin van kundalini en transformatie. De vernietiger en heler in één. Met adem en intentie laten we energetisch los in het vuur wat je niet meer dient. In een helende meditatie transformeren we dit naar helpend gedrag of naar een geheeld deel van jezelf. Zodat je als nieuw herrijst als de feniks uit zijn as.

Zie ik je daar of bij één van de spirituele workshops in Vlaardingen? evaders@academy4life.nl

.

.