Van angst naar compassie op Aarde: de 1000 godinnen profetie

Van angst naar compassie op Aarde: de 1000 godinnen profetie

Een womb-healing en activatie met Godin Isis, vrouwen wereldwijd zetten zich in voor de terugkeer van de Goddelijke Vrouwelijke Energie

 

Onlangs ontving ik via channeling van de Egyptische godin Isis een womb-healing en activatie meditatie, een nieuw onderwerp voor mij. Een dag later stuitte ik op de site 1000 goddesses gathering die spreekt over een eeuwenoude Boeddhistische profetie:

 

“wanneer 1000 godinnen, boeddhistische tara’s, priesteressen, sjamanen, krachtige vrouwen zich verbinden, zal het Divine Feminine hergeboren worden door hun gecombineerde energie en de toon van de planeet zal dan veranderen van angst naar compassie.”

 

De site roept vrouwen wereldwijd op om in sacred circles samen te komen, virtueel of fysiek, om contact te maken met onze baarmoeder en die van moeder aarde en die met elkaar te verbinden in liefde om een nieuwe aarde geboren te laten worden. Op hun site zie je hoe al deze events gesitueerd over de aarde zijn op 23 oktober 2021.

Toeval bestaat niet. Ik geloof dat ik gevraagd wordt om deze prachtige meditatie te delen.

 

Ik doe dit in besloten kring op 23 oktober, maar wil met jou een GRATIS verkorte versie delen als jij je geroepen voelt je in te zetten hier voor.  Dit kan door een mail te sturen naar evaders@academy4life.nl

Weet je iemand anders die dit ook prachtig vindt? Vraag ze ook zich op te geven via evaders@academy4life.nl

Ik maak dan een besloten groep aan en daarin wordt de meditatie dan gedeeld. Die kan je zelf thuis, op gewenst tijdstip op 23 oktober 2021 doen.

 

Een uitgebreide versie womb healing en activatie, innerlijk kind heling en koestering PLUS een activatie op jouw spiritueel meesterschap kun je wel volgen op in de godin ISIS workshop.

Hier ga je nog meer de diepte in op jouw eigen punten. In die dag gaan we ook met de energetische en fysieke ankh aan de slag en stemmen we ons af op de energie van mensen en edelstenen en oefen je dus in veilige setting met reading en healing.

 

Wat houdt een womb healing en activatie in?

De baarmoeder is de vrouwelijke krachtplek van creatie. Of je nu nog wel een fysieke baarmoeder hebt of niet, wel of niet kinderen hebt (kunnen krijgen) is niet relevant. We verbinden ons met die energetische vrouwelijke krachtbron die in iedere vrouw huist. De healing die je doet heelt zeven generaties terug en zeven generaties verder. Je doet dit dus niet alleen voor jezelf, maar voor een heel familiesysteem. En dit werkt door in het collectief bewustzijn.

Healing wordt soms in verband gebracht met pijn en verdriet. Dit kan, maar hoeft zeker niet. Soms zijn er dingen die nog doorvoeld mogen worden voor het je loslaat. Soms is er slechts een overtuiging die losgelaten mag worden voor een meer vredig gevoel. Ook kan er slechts een verzachting voor je komen of is het een soort versterking van jouw zelfliefde.

Het kunnen zaken zijn rondom vrouwelijkheid, vrouwelijk leiderschap, kinderen, geboorte, jouw plek in de wereld, emoties, seksualiteit of in je eigen kracht staan. Na heling is er achteraf ALTIJD een toegenomen gevoel van innerlijke harmonie en kracht.

In de gratis online versie zal ik kort ingaan op het helende aspect. Daarna gaan we in op het bewust contact maken met onze vrouwelijke creatiekracht en op de liefdevolle kracht van moeder aarde. De vrouwelijke creatiekracht is de intuïtieve en magische energie om vanuit een alles overziende visie en een liefdevolle intentie iets in de manifeste wereld te brengen. Ook verbinden we ons met alle sister circles wereldwijd. In deze wereldwijde meditatie visioneren we een wereld vol compassie.

In de uitgebreide variant in de Isis workshop gaan we ook dieper in op de innerlijk kind aspecten en is daar ook nog een activatie bij die jouw spirituele gaven doelgericht versterken.

Wil je de GRATIS digitale meditatie ontvangen? Mail me dan, ik hoop op jouw bijdrage aan dit mooie wereldwijde vrouwelijke meditatie moment.

Hartegroet, Esther

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *