Chakra healing door planeten en frequentie

chakra healing frequenties sterrenbeelden

Chakra healing kan op vele manieren. Een goede manier is door middel van frequentie en dus toon, omdat de chakra’s resoneren op een bepaalde frequentie. Die van de klankschalen zijn bekend, maar kende je al de chakra healing die de toon van planeten in zich hebben? (Inclusief meditatie onderaan)

Dat de planeten en sterren onze karakters beïnvloeden wisten we al van de astrologie. Maar dat ze ook ons eigen geluid, ons stemgeluid beïnvloeden en dat de tonen van de planeten ook helend konden zijn, dat wist ik niet.

Toen ik wat naslagwerk deed over de Hathor tempel voor de online inwijding Egyptisch en Kosmisch lichtwerk stuitte ik op een documentaire van Ani Williams.

Zij ontdekte dat de frequenties en tonen van de planeet jouw toon en frequentie en jouw stemgeluid bepalen, deze klinken in jou door.

De tonen van de planeten die ontbreken bij jouw geboorte zijn de tonen die je kunnen ‘helen’.

Die maken jou weer ‘een geheel’. En de tonen aanwezig bij jouw geboorte zijn de frequenties en tonen die je voeden en die resoneren.

Deze tonen van planeten en sterrenbeelden corresponderen met jouw chakra’s. Die chakra’s zijn weer verbonden met jouw fysieke, mentale, emotionele, spirituele en Hoogste Zelf Zielenblauwdruk lichaam. Zo correspondeert en beïnvloed de kosmos met ons fysieke en etherische lijf allemaal door middel van toon en frequentie. Prachtig die connectie in eenheid Ofwel met frequentie chakra healing

Ani Williams ontdekte de tonen van die planeten en sterrenbeelden (afbeelding linksboven).

Frequentie tonen voor chakra healing

Ani williams stelt dat A de toon van Venus,

chakra healing sofeggio frequenties

Chakra healing volgens de solfeggio frequenties

G frequentie van de maan en

D is de toon van Mercurius.

Verder vind ik het werk van Hans Cousto waarnaar stemvorken op de frequentie van planeten zijn gemaakt en die ook gekoppeld zijn aan sterrenbeelden en die noemt de volgende frequenties (onder) en de Solfeggio frequenties voor chakra healing (rechts):

Toon van het hele zodiacjaar / platonisch jaar 172.06 Hz (Kruinchakra /7e chakra)

Venus – 221.23 Hz (= Derde Oog/6e chakra) – sterrenbeeld weegschaal

Mercurius – 141.27 Hz (Keelchakra 5e Chakra)- sterrenbeeld Tweelingen

Zon – 126.22 Hz (= Zonnevlecht 3e chakra) – sterrenbeeld Leeuw

Maan – 210.42 Hz (= Heiligbeen 2e Chakra) – sterrenbeeld Kreeft

Aarde – 194.18 Hz (= Basis chakra/1e chakra) – sterrenbeeld Weegschaal

En dan nog frequenties bij sterrenbeelden waar geen chakra benoemd staat.

Mars – 144.72, Hz- sterrenbeeld Ram

Jupiter – 183.58,  – sterrenbeeld Boogschutter (Sagittarius)

Saturnus – 147.85, – sterrenbeeld Steenbok

Uranus – 207.36,  sterrenbeeld Waterman

Neptunus – 211.44, sterrenbeeld Vissen

Zoals je ziet zijn alledrie de systemen op andere frequenties gebaseerd. De overgebleven planeten corresponderen in mijn beleving met de andere hogere chakra’s (Ikzelf werk met 12 – 13 chakra systeem, het 13e chakra zou dan corresponderen met ons 13e sterrenbeeld de slangendrager of symboliseert de ZON die door de sterrenbeelden heenreist.)

Alhoewel niet iedereen het dus eens is over welke frequentie waarbij hoort, is wel iedereen het eens over het feit dat deze tonen ingezet kunnen worden voor chakra healing en dus helend zijn voor jouw fysieke, mentale, emotionele, spirituele en Hoogste Zelf blauwdruk Zielen lichaam.

Voor de zekerheid heb ik op alle frequenties klanken in mijn playlist 😉 En op diverse tonen heb ik klankstaven, schalen en stemvorken die ik inzet bij mijn eigen chakra healings die ik geef in mijn praktijk.

Verder zijn woorden, emoties, gedachten, intenties en kleuren ook allemaal frequentie. Dus ook met visualisatie en meditatie beïnvloeden we ons systeem.

De afbeelding rechts (die ook te pas en te onpas ge copy-paste wordt op internet) geeft hier een schematische weergave van. Zoals we inmiddels geleerd hebben moeten we de exacte frequentie niet zo nauw nemen want daar zijn alle geleerden het nog niet zo over eens.

Eén wezen van licht vloeit de chakra’s samen

Overigens ben ik van mening dat de chakra’s op zich ook niet heilig zijn. Het zijn namelijk onderdelen in ons systeem. En door alleen maar op losse onderdelen te focussen raak je gefragmenteerd, weg van eenheid.

Ik zie de chakra’s dan ook alleen als ingang om op te schonen en te balanceren, zodat alle energie vrij stroomt en we weer dat ene kanaal, dat hele wezen van licht kunnen belichamen. Een frequentie die op eenheidsbewustzijn aanhaakt, is lichttaal of de hoge frequentie van 999hz.

En dan zijn we op het punt waar Academy4life voor staat. We zijn niet de chakra’s, we zijn energie op al die frequenties samen. We zijn de zon en de maan. De aarde en de kosmos. De hele flower of life.

Meditaties voor chakra healing en activatie in de tempels van EGYPTE

Wil je een wat meer geavanceerde chakra healing, waar we ook werken met de hogere chakra’s 8,9,10,11,12 en we afstemmen op de tempelwijsheid van Egypte en de Kosmos?

Dan is die online inwijding misschien iets voor jou. Een virtuele reis langs Egyptische tempels waarin ik gechannelde berichten deel, je steeds zelfstandiger kunt leren mediteren, met reflectie opdrachten en inspirerende verhalen om te lezen. Een inwijding in de mysteries van healing.

Je kan hieronder een preview daarvan aanvragen en daarin zit een gratis klankhealing met de healing sounds van de planeten die je direct kunt doen.

Of kijk eerst even naar het programma.

Meditatie aanvraag Egyptischetempel inwijdingen