Overgave in het spirituele pad

deel 4

In mijn persoonlijk blog vertel ik over overgave, vertrouwen op het universum, vertrouwen op je intuïtie en of jezelf en hoe dat me soms in fantastische flow in bijzondere avonturen brengt en hoe ik mezelf de andere keer ontzettend tegenwerk. Ik wil hier anderen mee inspireren en de moed geven hun eigen spirituele pad te gaan volgen in die overgave en blijven volhouden ondanks tegenslag.

 zamoraKristal naar Portugal

Ondanks het fiasco in Oostenrijk gaat er nu toch een kristal op reis! Een Avalon kristal dat in verbinding staat met het grid in Engeland, Ierland en Egypte stuur ik op naar Aluna Omnium voor het kristalgrid dat ze gaan leggen in hun prachtige Zijnsplek Z’amora in Portugal.

Ik zag haar oproep over het borehole dat ze gaan slaan. Het vrouwelijke, stromende leven schenkende water wil geëerd worden en ze gaan een grid leggen om de spirits van het land, het bodemleven, de elfjes en feeën en al wat leeft te ondersteunen met deze boring voor water.

Ik dacht, daar mag een kristal heen. Hoe mooi is ‘t dat dit kristal dan bijdraagt aan het land en straks als het land volop in bloei staat, zowel fysiek als spiritueel in connectie met de city of light onder Z’amora, met alle mooie ceremonies met kristallijne klanken en de verfijnde lichttaal van Aluna en Jamy voedt dat het grid weer terug dat ik heb gelegd in connectie met de leylijnen en gouden zonneschijven op aarde,

Het grid met de intentie voor liefde, gezondheid, vrede, voorspoed en eenheid voor de aarde.

Het kristalgrid dat dit jaar nog verder zal gaan uitbreiden. Schotland roept en ook Egypte weer, dit keer nog naar één plek waar ik in al die 10+ keer naar Egypte nog niet geweest ben. Hoe of wat ik weet het nog niet precies, ook daar mag ik weer in overgave en vertrouwen stappen.

Wat een mooie co-creatie en energie uitwisseling voor de aarde en het collectief bewustzijn.

De post

Ik check even bij haar tot wanneer ik het op kan sturen. Nu tijd steeds meer een los begrip wordt, blijk ik rijkelijk laat met het sturen van mijn steen.

Ik ben een beetje klaar met de onzekerheid van in overgave gaan en besluit een dhl expres post pakje te kopen om ervoor te zorgen dat het gewoon op tijd aan komt. Gewoon even praktisch. Moet ook kunnen toch.

Helemaal voldaan van mezelf heb ik het postpakketje nog niet afgeleverd of prompt komt de boodschap dat het niet op zaterdag bezorgd kan worden.

Wat een kosmische grap weer. Esther besluit het weer even allemaal te regelen en dan kan het niet geregeld worden. Het kost me flink wat telefoontjes en onderhandelen om het pakketje weer op te mogen halen en ik besluit om ‘t naar een andere winkel te brengen en ‘gewoon’

Met de post mee  te sturen. En dus jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Gewoon weer in het vertrouwen stappen en in de volledige overgave. Tsjonge jonge

Niet te geloven hoe dat universum me toch op mijn nummer zet.

En ja hoor, uiteraard komt de edelsteen gewoon op tijd aan.

De ankh initiatie van Isis.

De volgende dag komt mijn nieuwe DNA Tesla Lemurische ankh Binnen, mijn oude ankh is klaar voor vervanging. Wow wat is ie mooi! Nog krachtiger dan ik dacht. Ik ga in afstemming met de ankh om de zielsversmelting ermee te maken.

De energie stroomt door mij en de ankh heen en de kundalini energie stroomt door mijn lijf. Ik zie de Egyptische Hogepriesteres Isis voor mijn geestesoog verschijnen, wat op zich niet nieuw is maar meestal komt ze als ik een vraag voor haar heb. Ze lacht me toe en zegt dat het tijd is voor de volgende stap samen.

Was, djed en ankh

De ankh, djed en was scepter

Ze geeft me een inwijding met de de Was scepter, djed en ankh met tot slot de pleiadische kroon, de pleiadische zon met hoorns die ze op mijn hoofd zet. Ze raakt mijn hart aan met haar ankh, de plek waar op dit moment mijn eigen ankh rust. De ankh gaat gloeien en het ankh wezen in mij dat in één van mijn vorige initiaties geactiveerd is gaat ook weer gloeien van licht. De Divine feminine lichtenergie uit Lemuria.

Ze brabbelt nog wat in onverstaanbare taal, het voelt als een zegening.

It is done, it is done, it is done. “Je bent er klaar voor.” Zegt ze. “Binnenkort gaan we samen aan het werk. Ik zal je het vervolg van mijn teachings geven dat je mag gaan delen.” Ze maakt een diepe buiging die ik beantwoord met een nog diepere buiging terug.

Gloeiend van dankbaarheid rolt er een traan over mijn wangen.

Na een half jaar lang spelen met de Avalon energie, de energie van wicca en druïden is de energie van Egypte weer terug actief in mij. Natuurlijk nooit niet aanwezig geweest, maar door die avonturen door de energetische en fysieke graslanden wat meer op de achtergrond geraakt. Ik ben helemaal enthousiast want ik weet dat de koperen piramide ook over een tijdje binnen komt. Ik ben benieuwd wat er weer allemaal gaat komen!

Aankomende Egypte teachings

Egypte teachings Wil je alvast op de wachtlijst voor de online Isis teachings, mail me dan op evaders@academy4life.nl dan ben je als eerste op de hoogte als het online komt.

In september is er ook de derde portal of light Egypt one day retreat 14 september 2024, Heemskerk

25/26/27 september 2024 zal er ook een driedaagse opleiding volgen in Schiedam/ Vlaardingen tot Egyptisch healer. Met oa. ankh healing, kundalini chakra dans, hathors spiegelmagie, een aantal activaties op 13 chakra’s om die met elkaar te verbinden en jouw kanaal van licht zo zuiver mogelijk te maken, kundalini activatie, meditatie in de koperen piramide en wat ik nog meer door mag krijgen de komende tijd.

Je kan jezelf op de wachtlijst zetten door mij te mailen op evaders@academy4life.nl dan ben je verzekerd van een plek straks. 

Onderweg naar de eerste portal of light workshop, Avalon, wicca en druïden

Overgave op de weg ernaartoe

Waar dingen in het begin stroomde merk ik dat ik nu toch weer aan het ploeteren ben. Teksten van het evenement herschrijf ik tot wel 10 x, de locatie is vol, de andere locatie voelde eigenlijk niet helemaal passend meer, kortom, ik zit in de regel en denkstand en dingen stromen niet. Ik verwijt mezelf van alles en ook dat is niet helpend. Ik merk dat de wens om dingen ‘zo graag zo goed te doen’ eigenlijk me saboteert. Natuurlijk is het goed om het beste te willen leveren. Maar ergens weet ik ook dat het daar niet om gaat. Het gaat om die volle overgave en afstemming in het moment, op de groep, op de godin. Ik besluit even afstand te nemen en in afstemming met haar te gaan.

De godin

Als ik praat over ‘De godin’ dan is dat voor mij de Divine feminine energie uit het eenheidsveld dat in ons allen stroomt, wij zijn haar en zij is ons. Het is niet persé een godin alleen buiten ons en alle talloze verschillende godinnen zijn allen een stukje van het ‘karakter’ van het goddelijke vrouwelijke dat we in onszelf kunnen herkennen en die door verschillende Hogepriesteressen in verschillende tijdlijnen / dimensies belichaamd zijn.

Het Goddelijke mannelijke is net zo een belangrijk onderdeel in het eenheidsveld.
Sacred Union is dan ook een belangrijk onderdeel in mijn teachings. Ik richt me slechts in afstemming op Source / het eenheidsveld / Spirit op de intuïtieve, creatieve, scheppende frequentie die ik benoem als ‘de godin.’

Ze verschijnt aan mij via die belichamingen, zoals Maria Magdalena, Hathor of Isis, vanuit de kwaliteit die ze over wil brengen.

Badend in haar energie kan ik weer loslaten en prompt vind ik een passende locatie die weer helemaal resoneert. Ahh. Ik ben er weer.

De dag zelf

In vertrouwen en overgave zak ik nog meer de dag van de eerste portal workshop. Ik krijg wat laatste details door en pak de laatste spullen.

Plots krijg ik een appje van Janneke van Helende therapie. Dat ze me een heel groepje schedels cadeau wil doen. Omdat het de bedoeling is in overvloed. Zodat ze mee kunnen werken in de portal workshops. Ik ben even helemaal van het padje af van dit gebaar. Zoveel overvloed ontvangen voelt heel onwennig. Kan ik dat wel? Is het de bedoeling dat ik zelf ook schedelhoedster wordt?

Ik moet het nog op me in laten werken, het is ook altijd het ene uiterste bij het andere uiterste bij mij. Het zal even moeten wachten vandaag want ik moet naar Vleuten nu.

portal beeld van michella met de avalon kristallen
De portal of light workshop

Ik leg de Avalon kristallen rondom het prachtige portalbeeld van Michella om de energie van vandaag op te nemen en maak de laatste praktische dingen in de zaal in orde. Ik zak in de rust, samen met mijn co-creators van deze dag, Wendy van Winzicht en vanessa van spiritueel centrum de vlindertuinWendy pendelt met haar biotensor de verschillende flesjes olie uit voor iedereen en de meditaties kunnen beginnen.

We starten met een meditatie waarin de Merlijn ons mee neemt naar de binnenaarde voor inzicht en een uniek eigen energetische hulpbron meegeeft. Daarna leggen we met de prachtige groep zielen die aanwezig zijn met intentie en liefde onze krachtvoorwerpen aan bij de grote cirkel van kristallen schedels.

Eenmaal in de cirkel van schedels gestapt wordt het veld nog krachtiger. De emoties van ontroering van de godin stromen door mij heen. Woorden van trots en aanmoediging volgen voor deze mooie intuïtieve vrouwen, die ieder hun eigen proces meemaken in de cirkel.

De schedels, de energie van spirit en onze gezamenlijke intentie openen het Lemurische lichtveld en het gouden licht stroomt door ons heen, vooroudervelden helend, onszelf helend, onszelf voedend. De frequenties worden hoger en krachtiger. Vanessa is als een dirigent de energie van de schedels aan het bewegen en na de apotheose voelt alles licht. Er voelt beweging en joy door ons heen.

We wiegen ons zacht, bewegen mee op de muziek en uiteindelijk zingen en drummen of ratelen we met sistrums met elkaar over dankbaarheid.

Weer besef ik, het gaat helemaal niet om mij. Het gaat om wat er door mij, door ons heen gecreëerd wil worden. Wat de aarde en het collectief nodig heeft en hoe wij die roep kunnen volgen. Als we dat maar blijven zien, dan kan je in vertrouwen en overgave blijven.

Wat een rollercoaster aan indrukken vandaag. Ieder mag nog een individueel moment met een drakenschedel of andere schedel naar keuze en helemaal gloeiend van geluk sluit ik de dag af.

Ook meedoen?

Napratend met Vanessa zetten we volgende datum vast:

Zondag 2 juni 2024 zal ik te gast zijn in Heerhugowaard in haar praktijk spiritueel centrum de vlindertuin dus als je de workshop gemist hebt kan je daar aansluiten.

Kundalini Master initiatie

Iets meer dan een week later ben ik onderweg naar mijn training om daar de inwijding tot Kundalini Master te ontvangen de komende dagen. Ik blik terug op de afgelopen 10 jaar. Van mijn spontane kundalini ontwaken waarop ik high door de Hathor tempel liep in Abu Simbel geen idee wat me overkwam tot alles wat ik aan zelfheling en teaching heb mogen ontvangen en doorgeven. What a ride!

Ik voel me kwetsbaar vandaag, er is zoveel gaande in mijn leven momenteel op persoonlijk vlak, het vraagt veel van me. Tegelijk besef ik dat ik door het werken met de kundalini energie de komende tijd dit aangeraakt en opgeruimd zal worden en er krachtiger weer uit kom.

Verder heb ik ook gewoon heel veel zin in om het verschil te kunnen gaan maken in het vele aanbod van kundalini sessies momenteel wat ik niet allemaal even gedragen vind door ervaring en inzicht. Het is in mijn ogen spelen met de ongekende krachten van het universum en dat zal niet altijd even goed aflopen.

Dat ik powerful eruit kom, dat wist ik wel maar wat ik uiteindelijk ophaalde aan her-innering maakt me humble en dankbaar, WOW……..

Wordt vervolgd…….

Terug naar deel 3 van deze blog reeks

Naar deel 1 van deze blogreeks