Spirituele reis Egypte.

Deze reizen zijn voor jou als je….

Jouw handen over de hiërogliefen wilt laten glijden…en de energie wil voelen in de tempel zeker op de afgelegen en vaak afgesloten delen in de tempel die voor ons geopend worden. Wie weet, flarden van beelden uit een tempel leven komen misschien voorbij.

Jij wilt graag samen mediteren, omdat je weet dat een gezamenlijk veld creëren in mediatie de energie verhoogt en de intensiteit ervan versterkt.

Soms mediteren we in onze accommodatie, of in de natuur. Soms lukt het om in de tempels te mediteren. Delen van oude tempelrituelen nemen we daar in mee. Ook is er voldoende tijd voor eigen meditatie, stilte of reflectie. Er is rust daarvoor in het programma, alhoewel deze reis niet persé is om te relaxen, maar wel om spiritueel te groeien en geïnspireerd te worden.

De meditaties channel ik van Isis, Hathor, Maria Magdalena, Nut of wie zich aandient. Ook laten we ons door de natuur inspireren om de dag ontspannen te beginnen.

Je vindt het prettig om in een kleine groep gelijkgestemden te zijn, maximale groep is 9 personen maar de reis gaat al van start bij vier deelnemers.

Je krijgt de ruimte om zelf op ontdekking te gaan in de tempels. Je houdt ervan om buiten de gebaande paden te treden naar plekken waar het grote publiek niet komt. Qua accommodatie zoek je ook iets dat kleinschalig en sfeervol is en verder proef je graag ook wat van het leven van de locals.

Iedere spirituele reis Egypte heeft een intentie en is daarmee niet zomaar een reis, maar een persoonlijk en spiritueel groeitraject die nog lang daarna zal doorwerken en ook zijn invloed heeft op het collectief bewustzijn.

Keuzewijzer beide reizen: Update 5/8: DE SEPTEMBER REIS IS NIET MEER TE BOEKEN.

Intenties

De Divine union spirituele reis Egypte helpt jou in het her-inneren van incarnaties, het balanceren van divine masculine en divine feminine energie voor het vergroten van jouw bereik in kwaliteiten en talenten, het herintegreren van de priesteressen energie met die intuïtieve vermogens in jouw aardse zelf en zoveel meer…. lees meer in het reisprogramma.

De Highest Potential spirituele reis Egypte helpt jou te groeien naar je meest spirituele en liefdevolle zelf en brengt die energie ook naar de aarde, lees daarover in het reisprogramma.

Het zijn beide intenties om te groeien en zijn breed genoeg om ons vooral dat te brengen wat we NU nodig hebben of mogen ontvangen op manieren die we van tevoren niet kunnen bedenken.

Reiswijze

De Divine Union reis is voor mensen die:

 • het maximale uit hun reis willen halen voor een minimaal budget,
 • het fijn vinden om zoveel mogelijk vanuit één
  overnachtingsplek te reizen/ontdekken,
 • iedere dag de mogelijkheid willen hebben om te zwemmen,
 • niet meer dan 8 dagen weg van huis willen zijn,
 • vanaf 6 september  2022 kunnen reizen.

De Highest Potential reis is voor mensen die:

 • voor de ultieme en meest complete beleving willen gaan langs alle plekken in Egypte,
 • het heerlijk vinden om rond te zwerven van plek naar plek,
 • lekker lang op vakantie willen zijn, zo’n 12 dagen (ook in te korten tot 10)
 • vanaf 17 nov 2022 kunnen reizen.

Programma  spirituele reis Egypte Divine Union | September 2022 | 8 dagen | Luxor & Aswan

Programma  spirituele reis Egypte Highest Potential  | November 2022 | 12 of 10 dagen | Cairo, Luxor & Aswan

Reisbegeleiding

Lees eerst wat over mij.

Veilig reizen ook met Corona

Hoe vroeger je boekt hoe VEILIGER, dan ben je voor alle CORONA maatregelen GEDEKT! Lees meer

Op dit moment zijn er GEEN inreis maatrelgen of andere maatregelen in Egypte! Vrij reizen is mogelijk! Mocht dit veranderen, ben je dus overal voor gedekt met onze verzekering.

Inside information

Wil jij mijn reisdagboek lezen over wat een spirituele reis Egypte met een gezette intentie voor de reis en per dag teweeg kan brengen? En wil je alvast mooi beeldmateriaal zien en daarop invoelen? Channelings van oa Isis en Nut lezen? Met enkele reflectie en meditatie suggesties?

Vul dan je gegevens in onderaan deze pagina en ontvang direct een inlogcode voor het afgeschermde deel van de site over de vorige reis rebirthing our light, met inzichten voor jou hoe wij als mens meer licht (liefde, vrede, compassie) in onszelf kunnen belichamen en daarmee in het collectief brengen. (PS, je ontvant dan ook 25 % korting op de reizen!)

Andere opties

Wil liever deze reis online maken? Audio plus uitgeschreven meditaties en reflectie opdrachten ontvangen? Kies dan de Egyptsch pleiadische online inwijdingen

Verbinden met de godinnen energie kun je ook in de jaartraining ontwaak de godin in jou.

25 % Korting ontvangen en meer lezen…. Vul jouw gegevens in!

Spirituele Reis Egypte Rebirthing our light inspiratie

Naam(Vereist)

DE SEPTEMBER REIS IS OP DIT MOMENT NIET MEER TE BOEKEN.

DE NOVEMBER REIS NOG WEL

Spirituele reis Egypte Divine Union, september 2022

Hoor jij de roep van Egypte? Van Isis, Osirus, Horus en Hathor?

Wil je de hoge energie in de tempels voelen of ontdekken welke wijsheid van duizenden jaren tot je komt in visioenen?

In de spirituele reis Egypte Divine Union verblijven we met een kleine groep gelijkgestemden met name in een sfeervolle accommodatie in Luxor, en één nacht in Aswan.

De intentie voor deze pelgrimstocht is Divine Union. In de energie zetten we neer ‘inzichten en activaties ontvangen voor dat wat geïntegreerd mag worden om een completer mens te belichamen.’

Dat kan gaan over integreren van onze Hoger Zelf energie ofwel onze meest krachtige en intuïtieve kwaliteiten in ons Aardse Zelf.

Ook gaat over het groeien naar méér heelheid / eenheid in jezelf, de integratie van Divine Masculine kwaliteiten en Divine Feminine kwaliteiten én/of het her-inneren en integreren van andere incarnaties, mocht het zo zijn dat je die hebt in Egypte.

Die persoonlijke innerlijke groei naar meer heelwording bevordert daarmee de groei naar het eenheidsbewustzijn in het collectief.

Het kan ook betekenen meer in jouw spirituele zelf kunnen staan op dit moment op aarde of juist meer in jouw zelfkracht zonder het buiten jezelf of in een ander te zoeken.

Kort gezegd, de intentie gaat over groei. Misschien wil je als koppel samen groeien.

Meestal is het zo dat de intentie door ons heen werkt en ons leidt op manieren die we van tevoren zelf niet konden bedenken.

Wat en Hoe

Vertrek dinsdag 6 september 2022 tm dinsdag 13 september 2022 |

7 nachten / 8 dagen | Prijs € 1.625,– / € 1.220 voor deelneemsters van minimaal 2 workshops van godinnen workshops én (oud) deelnemers van de online cursus. Voor hen geldt een korting van 25%.

Of geef je op voor de nieuwsbrief onderaan en ontvang een korting van 25%!


(Vul het rebirthing your light formulier in en je komt automatisch op de nieuwsbrief lijst)
Waar? Luxor ( 6 nachten) & Aswan (1 nacht). Veel op dezelfde plaats voor meer rust. Iedere dag mogelijkheid tot zwemmen.

Minimaal 3 deelnemers en maximaal 9 m/v

MEI zal er weer een reis plaatsvinden.

Reisoverzicht spirituele reis Egypte Divine Union

Via Cairo of Hurghada vervolgen we onze reis naar Luxor waar we een accommodatie met zwembad hebben. Het meest van de reis verblijven we in dezelfde sfeervolle locatie*.

We bezoeken tijdens onze reis de meest krachtige en vaak rustiger – voor het grote publiek verscholen (delen van) tempels waar we meer privacy hebben en de energie nog vaak het hoogst is.

Er is ieder dag een meditatie of ritueel uit de tempels samen, de ene keer op een prive terras, de andere keer in de natuur, dan weer in een kapel. Net hoe het uitkomt. Deze channel ik van Isis, Hathor, Nut of wie zich aandient.

plekken die we bezoeken op de spirituele reis Egypte Divine Union

Op de Westbank bezoeken we het prachtig gedecoreerde graf van Nefertari, de vrouwelijke wederhelft van Ramses 2 die als gelijke van de Farao werd gezien. Ook gaan we naar de tombes van de nobelen die minder bekend en minder druk bezocht zijn en bezoeken we een kleine verborgen parel: een Hathor tempel.

Verder bezoeken we de tempel van Hatsepsut, een krachtige vrouwelijke farao met een prachtige Hathor kapel. We laten de verhalen over liefde, leiderschap en moederschap van deze twee krachtige vrouwen ons inspireren voor ons dagelijks leven van nu.

Ook gaan we naar een nog onbekende tempel: Medinet Habu waar diverse rituele festivals plaatsvonden voor het energetische Heilige Huwelijk tussen God en Godin.

Deze bezienswaardigheden bekijken we over de week verspreid.

Op de East Bank bezoeken we afgelegen delen van de Karnak tempel waar we in alle rust kunnen invoelen op de hoge energie van beelden en kapellen en brengen we een bezoek aan de Luxor tempel in de avond wanneer deze mysterieus verlicht is. Ook hier leren we weer over de Sacred Union rituelen in deze tempel. We doen ook zelf een ritueel uit de tempels.

Verder brengen we een bezoek aan de grote Hathor tempel in Dendera en desgewenst de Osiris tempel in Abydos. Op verschillende plekken in de tempels voelen we in op de energie.

Ergens in de week gaan we per prive autobus richting Aswan waar we verblijven in een lodge tegenover de Isis tempel die we ook bezoeken. Onderweg doen we de Edfu Horus tempel aan.

In Aswan of Luxor maken we een boottocht met een traditionele Felucca, heerlijk zeilend glijden we over de prachtige Nijl.

We keren weer terug in onze zelfde kamer in ons hotel in Luxor.

Gegevens spirituele reis Egypte Divine Union.

Dag tot Dag Programma spirituele reis Egypte Sacred Union def

De prijs is inclusief:

 • alle overnachtingen in kleinschalig sfeervol hotel met zwembad of privé strand “with good view“, in een privé één persoonskamer met eigen badkamer.
  Deze is gegarandeerd voor de eerste drie boekers, daarna is het afhankelijk van de beschikbare kamers of je op indeling op een meerpersoons kamer mag. Je ontvangt dan een korting die op moment van boeken bepaald wordt aan de hand van de gewijzigde kamer.
  Kom je als duo geldt er ook een korting die bepaald wordt op moment van boeken.
 • KLIK HIER EN BOEK direct en verzeker jezelf van een privé kamer
 • transfers en alle toegang tot tempels en tombes,
 • spirituele en meditatie begeleiding van mij en reisbegeleiding van een Egyptoloog lokale gids,
 • dagelijkse meditaties
 • gratis online toegang tot alle beeldclips, audiomeditaties, tempelverhalen en reflectie opdrachten van de online Egypte module twv €199,-
 • minimum is drie personen, maximum is tien personen in de groep.

De prijs is exclusief

 • vluchten (die ongeveer € 550,- kost, ik zoek voor jou de beste opties in het boekingsmoment.)
 • online visum Egypte (€ 45)
 • tips (ongeveer 15-20 euro per dag) en
 • maaltijden (lokale maaltijden, vers en zeer voordelig)
 • Momenteel GEEN Inreisbeperkingen!
 • Vroeg boeken is veilig boeken: Alle annuleringskosten voor corona vergoed! Bij negatief reisadvies of positieve test, ook wanneer je met meerdere personen uit verschillende huishoudens reist. Vraag naar de kosten en polis
 • KLIK HIER EN BOEK direct en verzeker jezelf van een volledige corona dekking

Heb je interesse in deze reis? En wil je meer info over wat je zoal dag tot dag meemaakt? Hoe het zetten van een intentie jouw spirituele reis Egypte beïnvloedt? En wil je meer kennismaken met mij en de energie van Nut en Isis in channeling? Vul je naam in dan ontvang je een inlogcode voor het afgeschermde deel van de site over de vorige reis rebirthing our light, met inzichten voor jou hoe wij als mens meer licht (liefde, vrede, compassie) in onszelf kunnen belichamen en daarmee in het collectief brengen. Of lees alvast iets over mij.

Online virtueel reizen en mediteren kan ook!

Spirituele Reis Egypte Rebirthing our light inspiratie

Naam(Vereist)

Highest Potential  Pilgrimage spirituele rondreis Egypte November:

Gegarandeerd vertrek!

Voel jij de roep van Egypte? Wil jij je Egyptische levens of kennis weer her-inneren? Heb je altijd al willen mediteren met gelijkgestemden of in willen voelen op de energie van de tempels? Ik verwelkom je graag.

De intentie voor deze pelgrimstocht is Highest Potential. We zetten de intentie inzichten en activaties ontvangen om te kunnen groeien richting ons Meest Spirituele en Liefdevolle, Hoogste Zelf.

Zodat we onze Zielsmissie kunnen leven hier op aarde. 

In deze reis via Luxor,  Aswan en Cairo mediteren we samen, doen we een ritueel uit de tempels, chanten we in de piramide van Dahsur, voelen we in op de energieën van de tempels en bezoeken we afgelegen plekken van de grote tempels of juist plekken waar het grote publiek niet komt. Bijvoorbeeld kleinere tombes en tempels of meer onbekende tempels waar de energie nog hoog is. De  meditaties channel ik van Isis, Hathor, Maria Magdalena, Nut of wie zich aandient.

Ook is er de mogelijkheid het nieuwe museum te bezoeken in Cairo, als dit al open is. Zo niet vervangen we dit voor een bezoek aan Sakkara.

 

Vertrek do 17 nov – maandag 28 nov. 11 nachten | 12 dagen |

Prijs van € 2900 NU € 2.446,- / € 1.835- voor deelneemsters van minimaal 3 godinnen workshops én voor (oud) deelnemers van de online cursus. Voor hen geldt deze korting van 25%.

Of geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang 25% korting. (Vul het rebirthing your light formulier in onderaan en je komt automatisch op de nieuwsbrief lijst).

Waar: Luxor, Aswan, Cairo, rondreis,

Minimum 4 personen, maximum 9

MEI 2023 zal er weer een reis plaatsvinden.

Reisoverzicht

In Luxor bezoeken we in de Karnak tempel afgelegen kapellen en tempelruimtes om de energie daar te ervaren en om te mediteren. In de avond brengen we een bezoek aan de mysterieus verlichte Luxor tempel.

Ook bezoeken we de Grote Hathor tempel in Dendera en de Osiris tempel in Abydos waar we in één van de tempelruimtes tijd nemen voor een groepsmeditatie.

Overal krijgen we voldoende tijd om de energie van de tempel en de cryptes te ervaren en ons te verwonderen aan de prachtige hiërogliefen en schilderingen.

Ook bezoeken we het prachtige graf van Nefertari en ook meer onbekendere kleine tombes en tempels van Hathor en Maat plus een meer onbekende tempel Medinet Habu, waar het grote publiek nog niet komt.
(5 nachten).

Vanuit Luxor vertrekken we in onze prive bus naar Aswan. Onderweg doen we daar de Horus tempel in Edfu aan.

In Aswan genieten we van de Isis tempel. We slapen in een sobere lodge in Nubische stijl met uitzicht op de Nijl en de Isis tempel om zo ook de energie van de tempel op meerdere momenten en van afstand te kunnen ervaren. Dit doen we één nacht, verder verblijven we twee nachten in een ander hotel in Aswan.

We bezoeken ook de minder bekende en rustige tempel van Kalabsja, waar een portal aanwezig is.

En er is de mogelijkheid om Abu Simbel optioneel te bezoeken.

We vervolgen onze reis naar Cairo per binnenlandse vlucht. Eventueel kun je de reis hier inkorten naar 10 dagen. Informeer naar de mogelijkheid via evaders@academy4life.nl of vis whatsapp 0642499985.

In Cairo verblijven we recht tegenover de piramide en sfinx om zo van afstand op steeds wisselende momenten de piramide energie te ervaren. We kunnen er zo naartoe wandelen of we nemen een kameel. Voor wie dat wil brengt een bezoek aan het nieuwe Grand museum en ook bezoeken we een minder bekende piramide van Dahsur waar we chanten in de klankkamer. Als het nieuwe museum nog niet open is zullen we een bezoek brengen aan Sakkara.

We eten overheerlijke superverse lokale gerechten. Er is voldoende rust ingebouwd om jezelf terug te trekken en alleen te zijn, te reflecteren of zelfstandig te mediteren.

Iedere dag doen we een meditatie met de groep. De ene keer mediteren we op een terras in ons hotel, de andere keer in de natuur, dan weer in tempels, maar net wat zich ontvouwt. In het moment zullen we geleid worden. Je krijgt voldoende vrijheid om zelf de energie in de tempels te ervaren op jouw eigen manier.

NB: De volgorde van plaatsen / excursies kan veranderen afhankelijk van de dan geldende meest voordelige vliegtarieven om op te vliegen.

Dag tot dag programma Egypte klik hier

De prijs is inclusief:

 • alle overnachtingen in kleinschalig sfeervol hotel met zwembad of privé strand “with good view“, in een privé kamer met eigen badkamer.
  Deze is gegarandeerd voor de eerste vier boekers, daarna is het afhankelijk van de beschikbare kamers en groeps samenstelling, ik vraag voor je na wat er beschikbaar is.
  Je ontvangt dan een korting die op moment van boeken bepaald wordt aan de hand van de gewijzigde kamer.
  Kom je als duo geldt er ook een korting die bepaald wordt op moment van boeken.
 • KLIK HIER EN BOEK direct en verzeker jezelf van een privé kamer
 • transfers en genoemd programma met toegang tot tempels,
 • spirituele en meditatie begeleiding van mij en reisbegeleiding van een Egyptoloog lokale gids,
 • dagelijkse meditaties

De prijs is exclusief

 • vlucht (die ongeveer € 600,- kost, ik zoek voor jou de beste opties in het boekingsmoment).
 • online visum Egypte (€ 45)
 • tips (ongeveer 15-20 euro per dag) en
 • maaltijden (lokale maaltijden, vers en zeer voordelig)
 • Informeer per whatsapp 0642499985 of mail via evaders@academy4life.nl
 • Op dit moment GEEN testen nodig bij inreizen en geen enkele beperkingen of QR codes in het land.

Heb je interesse in deze reis? En wil je meer info over wat je zoal dag tot dag meemaakt? Hoe het zetten van een intentie jouw spirituele reis Egypte beïnvloedt? En wil je meer kennismaken met mij en de energie van Nut en Isis in channeling? Vul je naam in dan ontvang je een inlogcode voor het afgeschermde deel van de site over de vorige reis rebirthing our light, met inzichten voor jou hoe wij als mens meer licht (liefde, vrede, compassie) in onszelf kunnen belichamen en daarmee in het collectief brengen.

Of lees alvast iets over mij.

Liever een online spirituele reis Egypte maken met tempelverhalen, meditaties, channelings en oefeningen die je chakra’s upgraden?

Spirituele Reis Egypte Rebirthing our light inspiratie

Naam(Vereist)

Do you hear the call of Isis, Hathor, Osiris or Horus?

Do you want to feel the temple walls with their secret encoded energies with your own hands?

Walk there again and remember the time you walked here in other lifetimes?

Meditate with a small group of likeminded people and visit secluded places away from the crowd?

For this spiritual travel Egypt I call all people who desire to embody their Highest Potential and who feel they want to assist in the raise of the collective consciousness. I will channel our meditations from Isis, Hathor, Mary Magdalene, Nut or who ever comes trough. We will open closed area’s of some temples just for our group.

Highest Potential Pilgrimage travel November 2022 (International, language: English)

Where? Round trip via Luxor, Cairo and Aswan In Aswan we will have a lodge on the Nile and in Luxor a charming hotel. 11 nights | 12 days.

( You want less? Check out our 8 day trip)

Our intention and mission for this pilgrimage is Highest Potential. We will recieve insights and activations to embody this: the most spiritual and loving version of ourselves in service of the collective. At times we will also recieve energies  to anchor in the earth.

We visit secluded places in the bigger temples such as Karnak, Hathor temple in Dendra and the Osirion in Abydoss and also lesser known temples, piramids, caves or places in nature were the energy is high. We will have a lodge with view on the Isis temple to observe her and feel her energy from a distance away from the crowd. Every day we meditate together, we practice a ritual from the temples and chant in the soundchamber of the piramid of Dahsur. You will also have enough free / own time for your own reflection and to experience the energy of the places we visit.

Itenary spiritual travel Egypt

In Cairo we stay in a small hotel right in front of the piramid and the sfinx, to have some time to feel these energies on different moments. We will have the opportunity to visit the New Grand Museum that will open in November 2022. And we visit the piramid of Dahsur to chant in the magnificant sound chamber inside the piramid (2 nights).

in Luxor we visit some secluded and closed area’s of the Karnak tempel to be able to meditate and to recieve activations.

Also we will go to the great Hathor temple in Dendera and the Osiris temple in Abydos. In one of the temple spaces we will be holding a group meditation to anchor energies in ourselves and into the earth. We will be guided to do so in the moment, trough the energy of Nut, Hathor or Isis

Also we visit the tomb of Nefertari and some smaller tombs and temples away from the crowds to meditate there (5 nights).

In Aswan our simple eco lodge has a view on the Isis temple so we can feel the presence of the great mother at all times. Also we go to a smaller temple complex of Kalabsja were there is an energy portal. We meditate on our Island and channel the energy of Isis and of those who wish to come through in love and light.

During our travel we will be eating local and very fresh food. You will have plenty of opportunity to experience the temple and the energies by yourself at your own pace. In some moments we will combine our strength in meditation or ritual for ourselves and the earth. Also you will have time to just be on yourself and reflect.

The days of our excursions can vary, in accordance to our flight schedule, but the contents will remain the same.

About your spiritual guide Esther Vaders van Dongen

Hi, nice to meet you my name is Esther.

After my Bachelor degree in Communications I had a professional career as a marketing and communication manager where I worked with consumer behaviour and graphic design.

Not liking the commerecial industry this much, I studied another Bachelor degree in Lifecoaching and had my own pratice for a few years, coaching children and woman on self-esteem, high sensitivity and understanding their intuïtive gifts.

But beacuse I could feel others emotions since I  was a little child and could ‘see‘ more then the normal eyes can see, Spirituality found its way to me. I studied many years on education in energetic lightwork, meditation, healing and reading.

But it was not until I started travelling that I really awakened my kundalini energy and my clear abilities. I traveled to Mexico, Egypt, Brasil, an visited powerspots  in England and Europe. This opened me to the channel and medium I am today whichallowes my to communicate with any spirit / soul.

It is my lifes mission to assist people in finding Heart Happiness and contribute to more respect in the world. Respect for your Self, for the beliefs of other people, for our beautiful planet. I feel that you can only have Heart happiness if you live your soul purpose and try to reach your Highest Potential: the most loving and spiritual version of your self.

And I feel that we can only come to respect each other if we are less judgemental and look at the things that bind and unite us.

My passion is Egypt and the goddes wisdom. Through them I teach my knowledge to you and let you experience their energies so you can grow as a person and grow in your intuïtive abilities. This will be my 10 th time in Egypt, so a very special anniversary! I really hope to welcome you so I can share the Magic of Egypt with you!

You want to book this spiritual travel Egypt? Some last details for you:

From Thursday 17 nov – Monday 28 nov.

11 nights | 12 days | Price € 2.900,-  (flight excluded) * Recieve 25 procent discounnt by subscribing to our newsletter, down below

( You want less? Check out our 8 day trip)

Min 4 people, maximum 9.

Included in the price is:

 • All accomodation in private single room with own private ensuite bathroom. This is guaranteed for the first 3 people, after that it depends on the group composition and available rooms in our small accommodations. If there are no more private rooms available you will sleep in a twin room with another person (same gender), also with a private bathroom. There will be discount on the price that we will set on the date of booking.
  If you book as a duo there will be a discount too, that will be set on the date of booking.
 • transfers, entrance fees, excursions
 • full  board fresh local meals on the Dahabiya
 • Spiritual and meditation guidance/practices from me and Egyptological guidance from our Egypt guide
 • min. 4 person maximum 9 person in our group

Excluded from the price is

 • Flights (I can assist you free of charge in finding the fastest / easiest or cheapest flight for you, that will fit in our itenary easy).
 • online visa Egypt (€ 45)
 • tips / Baksheesh (approx 15-20 euro per day) and
 • meals when we are not on the Dahabiya (local meals are fresh and cheap)
 • Ask for information evaders@academy4life.nl
 • NO PCR test required when travel inside Egypte on the airport, no  QR codes or controls inside the country.
 • Early booking is safe booking: All cancellation costs (also due to Covid) are covered in our insurance

CLOSED for bookings

Spiritual Travel Divine Union september 2022, Luxor & Aswan

Do you hear the call of Egypt? Of Isis, Hathor or the longing to reconnect to your ancient past?

Do you want to have plenty of time to feel the energy of the temples, go at your own pace and meditate with a small group of likeminded people?

In the spiritual travel Divine Union we set the intention to recieve insights and activations to become ‘more whole / complete’.

This can mean remembrance of past lives and integrate the qualyties of that lifetime. Or it can be sacred inner union, an embracing and balancing of divine qualities of the Masculine and Femine, the Spiritual and the Earthly gifts in yourself. Some healing may occur too.

Most of the time it means we will be divinely guided and recieve in unexpected ways what we asked for. We pay specific interest on setting your personal  intentions to make ‘the magic happen’.

We will reveal the secrets of the temple rituals about Divine Union and use parts of it in our meditation.

I channel Nut, Sekhmet, Isis or who ever wants to come through to give us meditation practices along the way that will be right for that specific timing or our group. And ofcourse you will have enough time for yourself to be alone, reflect and meditate by yourself.

Where? Luxor ( 6 night) & Aswan (1 night).

Minimum 3 participants en Maximum 9  m/v

feb / mrt 2023 will this trip take place again.

What to expect in the spiritual travel Egypt

Via Cairo or Hurghada we proceed to our destination Luxor where we will have accomodation with a pool.

In this trip we visit the most powerful and quit places hidden from the crowds. This can be small areas in the big temples, sometimes even closed for the public, or more secluded places where the energy is still high.

If there are none of these in the big temples we try to go more early or late in the afternoon to avoid crowds and to have plenty of time to stroll around by yourself taking up the atmosphere. Especially with the weather in September, we will visit the temples at the first day light and take siesta’s later on.

Every day we do group meditations. Sometimes in nature where we let her inspire us for relaxation, sometimes in temple area’s to feel the energy or recieve transmissions and sometimes in our accommodation. We let the NOW moment guide us.

Places we visit on this Spiritual Travel Egypt

In random order. Spread out in the week we will visit these places on the west bank and East bank.

On the West bank we visit the beautifully decorated tomb of Nefertari, the wife of great Ramses II who was considered equal to the farao. Also we visit the lesser known and more quit tombs of the nobles with a very small hidden gem a lovely decorated Hathor and Maat temple.

Also situated on the West Bank is the great temple of Hatsepsut, egypts most famous Female farao with a beautiful Hathor temple.

We let the stories about love, leadership and mother/fatherhood of these female ‘powerwoman’ inspire us in our daily life.

A lesser known temple is that of Medinet habu, where a lot of Sacred Union temple rituals took place. The energetic marriage of female and male energies to become rejuvenated, energized and more strengthened.

East Bank

On the East Bank we visit secluded and sometimes closed areas of the temple were we will have time to meditate and experience the energies in the temple. On one evening we visit the Luxor temple by night, beautifully lit.

Ofcourse the big temple of Hathor in Dendra is on our program as well as the Osiris temple with some great colourful paintings, stairs that take you back to ancient times and underground crypts.

Somewhere in this week we take a trip to Aswan. We will drive with private transport via Edfu were we visit the big Horus Temple. We end the day in our private island with view on the Isis temple where we can see the light show from a distance away from the crowd.

In this simple lodge with ever so friendly people and delicious food we stay one night. In first day light we meditate together with view on the Isis temple in the early morning sun and we visit the Isis temple when her doors just open.

On one of these days we also visit the smaller and quit temple of Kalabsja with some great energy spots.

After that we return to Luxor and rest the rest of the day at the pool.

Somewhere in this week we make a Felucca sailing trip, and if the weather lets us we make a camp fire on a local farm.

About your spiritual guide Esther Vaders van Dongen

Hi, nice to meet you my name is Esther.

After my Bachelor degree in Communications I had a professional career as a marketing and communication manager where I worked with consumer behaviour and graphic design.

Not liking the commerecial industry this much, I studied another Bachelor degree in Lifecoaching and had my own pratice for a few years, coaching children and woman on self-esteem, high sensitivity and understanding their intuïtive gifts.

But beacuse I could feel others emotions since I  was a little child and could ‘see‘ more then the normal eyes can see, Spirituality studies found its way to me. I studied many years on education in energetic lightwork, meditation, healing and reading.

But it was not until I started travelling that I really awakened my kundalini energy and my clear abilities. I traveled to Mexico, Egypt, Brasil, an visited powerspots  in England and Europe. This opened me to the channel and medium I am today which allowes me to communicate with any spirit / soul.

It is my lifes mission to assist people in finding Heart Happiness and contribute to more respect in the world. Respect for your Self, for the beliefs of other people, for our beautiful planet. I feel that you can only have Heart happiness if you live your soul purpose and try to reach your Highest Potential: the most loving and spiritual version of your self.

And I feel that we can only come to respect each other if we are less judgemental and look at the things that bind and unite us.

My passion is Egypt and the goddes wisdom. Through them I teach my knowledge to you and let you experience their energies so you can grow as a person and grow in your intuïtive abilities. This will be my 10 th time in Egypt, so a very special anniversary! I really hope to welcome you so I can share the Magic of Egypt with you!

Spiritual Travel Egypt Divine Union, details

When? Tuesday 6 september 2022 tm tuesday 13 september 2022 |

7 night / 8 day | Price € 1.625,(flight excluded) * Recieve 25 procent discount by subscribing to our newsletter, down below

Included in the price is:

 • All accomodation in private single room with own private ensuite bathroom. This is guaranteed for the first 3 people, after that it depends on the group composition and available rooms in our small accommodations. If there are no more private rooms available you will sleep in a twin room with another person (same gender), also with a private bathroom. There will be discount on the price that we will set on the date of booking.
  If you book as a duo there will be a discount too, that will be set on the date of booking.
 • transfers, entrance fees, excursions
 • Spiritual and meditation guidance/practices from me and Egyptological guidance from our Egypt guide
 • min. 3 person maximum 9 person in our group
 • Free cancellation until 8 weeks before arrival.

Excluded from the price is

Hoi, even voorstellen.

Mijn naam is Esther Vaders van Dongen. Mijn intuïtieve en spirituele pad is een lange weg geweest.

Eerst op persoonlijk vlak. Van een overgevoelig onzeker meisje leerde ik uiteindelijk mijn ‘zelfkracht‘ kennen en mijn vermogen ieders gevoelens als de mijne te ervaren als gave te gebruiken. Durf ik nu spiritualiteit en intuïtie uit te dragen, omdat het in iedereen huist en dé manier is om persoonlijk te groeien en jouw volledige mogelijkheden te openen om jouw mooiste leven te leven.

Na een zakelijke carrière en HBO opleiding in de Communicatie waarin ik werkte met consumentengedrag keerde de reis naar binnen. Na een post HBO opleiding lifecoach en cursus NLP stonden nog steeds gevoel en gedrag centraal, maar nu leerde ik anderen mijn geleerde lessen op het gebied van omgaan met hooggevoeligheid, intuïtieve gaven en het hervinden van zelfvertrouwen en dichtbij je zielekern leven.

Spiritualiteit riep me steeds meer omdat ik al langer meer ‘zie’ dan het blote oog en daardoor ‘helder weet’ dat de wereld anders in elkaar zit dan wij op school of van familie leren. Ik volgde een Intuïtief healer en reader opleiding en diverse kortere opleidingen en cursussen op het gebied van energetisch werken, opstellingen, Tibetaanse Rigpa meditatie en meditatiebegeleider.

Maar ook in mijn tientallen reizen naar de tempels en piramiden van Mexico en Egypte, de intense regenwouden van Guatemala en Brazilië, of naar de graslanden van Avalon kwam er ~niet opgeschreven ~ oude wijsheid naar mij die me vormde. Het opende mijn spirituele intuïtieve gaven tot het channel / medium dat ik nu ben door een spontane Kundalini ontwaken en een diep herinneren van andere incarnaties. Via helder horen en helder zien kon ik nu rechtstreeks met iedere energie/ziel die ooit (geweest) is communiceren.

Mijn levensmissie is het om bij te dragen aan méér levensgeluk en meer waardering, voor jezelf, voor elkaar en voor onze mooie aarde en alles wat ze ons aan parels biedt. En dan het liefst ook nog in de hele wereld. Daar ligt gelijk mijn levensles. Om me niet verantwoordelijk te voelen voor ieders geluk en ieders gedrag en te blijven geven ten koste van mezelf en daardoor ook anderen. Tussen die twee probeer ik te groeien, werken en leven.

In mijn ogen is levensgeluk nauw verbonden aan het leven van je zielsmissie en jouw Hoogste potentieel hier op aarde kunnen neerzetten. En met Hoogste potentieel bedoel ik simpelweg De beste versie van jezelf, die maximaal bijdraagt aan het geheel. Het collectief bewustzijn, de mensheid, de aarde.

Mijn passie is Egypte en de godinnen energie. Via hun wijsheid geef ik mijn kennis door aan jou door jou deze zelf te laten ervaren. Met meditatie, of door jou te leren je daar op af te stemmen energetisch om jouw intuïtieve gaven te verdiepen. En door je mee te nemen naar krachtplekken Egypte in de spirituele reizen Egypte.

Ik hoop je binnenkort een keer te ontmoeten!

Hartegroet, Esther

0642499985

evaders@academy4life.nl

Divine Union Accommodatie(s)

In deze reis verblijven we vooral op één plek om de rust te bewaren. Op deze prachtige sfeervolle locatie kunnen we heerlijk slapen met airco, is er natuurlijk een privé badkamer in de kamer en er is een zalig zwembad plus een prachtige tropische tuin. Er zijn er verschillende mooie terrassen en plekken om samen te mediteren in sfeer of met een ‘view’.

In de Highest potential reis

verblijven we op veel verschillende accommodaties. Altijd goed gesitueerd in de buurt van een tempel of bezienswaardigheid, comfortabel met airco en eigen badkamer en waar mogelijk met een ‘good view’. De Dahabiya cruise is hier wel het hoogtepunt van de reis, een kleinschalige mooie zeilboot waar we kunnen mediteren terwijl we glijden over de Nijl.

In de dia slide onderaan de pagina vind je veel foto’s van de accommodaties en van de omgeving.

Voor de eerste drie boekers kan ik een privé eenpersoonskamer garanderen. Daarna is het afhankelijk van de beschikbaarheid in de kleinschalige accommodaties of dat nog mogelijk is of dat er op indeling geboekt kan worden of dat er nog wel plek is voor duo’s. Boek dus snel en verzeker je van jouw plek!

NB: Als er laat geboekt wordt door de deelnemers kan ik niet altijd mijn accommodaties in optie vasthouden en ben dan genoodzaakt om uit wijken naar een andere plek. Altijd zal er qua charme, energie en kwaliteit iets gelijkwaardigs voor terug komen.