Voel jij de roep van Egypte? Wil jij je Egyptische levens of kennis weer her-inneren? Heb je altijd al willen mediteren met gelijkgestemden of in willen voelen op de energie van de tempels? Ik verwelkom je graag.

De intentie voor deze pelgrimstocht is Divine Light. Light codes ontvangen van de hiërogliefen, activaties van onze spirit guides in Egypte en het verankeren van liefde en licht in the sacred grounds.

In deze reis in Luxor en Aswan mediteren we samen, voelen we in op de energieën van de tempels en bezoeken we afgelegen plekken van de grote tempels of juist plekken waar het grote publiek niet komt. Bijvoorbeeld kleinere tombes en tempels of meer onbekende tempels waar de energie nog hoog is. De  meditaties ontvouwen zich in het moment, of ik ontvang boodschappen van Isis, Hathor, Nut of wie zich aandient ter plaatse.

hotel luxor

Vertrek mei 2023 9 nachten | 10 dagen | do 11 mei – za 20 mei 2023

Prijs € 2.446,- / € 1.835- voor deelneemsters van minimaal 3 godinnen workshops én voor (oud) deelnemers van de online cursus. Voor hen geldt deze korting van 25%.

Of geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang 25% korting. (Vul het rebirthing your light formulier in onderaan en je komt automatisch op de nieuwsbrief lijst).

Waar: Luxor, Aswan,  rondreis,

Minimum 4 personen, maximum 9

 

Globaal Reisoverzicht

In Luxor bezoeken we in de Karnak tempel afgelegen kapellen en tempelruimtes om de energie daar te ervaren en om te mediteren.
Ook brengen we een bezoek aan de Luxor tempel waar het sacred union festival plaatsvond.

Verder gaan we naar de Grote Hathor tempel in Dendera waar we in één van de tempelruimtes tijd nemen voor een groepsmeditatie.

Overal krijgen we voldoende tijd om de energie van de tempel en de cryptes te ervaren en ons te verwonderen aan de prachtige hiërogliefen en schilderingen.

We bezoeken ook een kleine onbekende afgelegen tempelruimte van Hathor en Maät en we bewonderen het graf van koningin Nefertari.

(6 nachten).

Vanuit Luxor vertrekken we in onze prive bus naar Aswan. Onderweg doen we daar de Horus tempel in Edfu aan.

In Aswan genieten we van de Isis tempel. We slapen in een lodge in Nubische stijl met uitzicht op de Nijl.

Verder genieten we één van de dagen van een heerlijke felucca zeiltocht over de Nijl

Ook hier bouwen we voldoende rust in voor reflectie en meditatie.

We eten overheerlijke superverse lokale gerechten. 

Iedere dag doen we een meditatie met de groep. De ene keer mediteren we op een terras in ons hotel, de andere keer in de natuur, dan weer in tempels, maar net wat zich ontvouwt. In het moment zullen we geleid worden. Je krijgt voldoende vrijheid om zelf de energie in de tempels te ervaren op jouw eigen manier.

NB: De volgorde van plaatsen / excursies kan veranderen afhankelijk van de dan geldende meest voordelige vliegtarieven om op te vliegen.

Informeer naar de reis via evaders@academy4life.nl of via whatsapp 0642499985.

De prijs is inclusief:

 • alle overnachtingen in kleinschalig lokaal en sfeervol hotel “with good view“, in een privé kamer met eigen badkamer.
  Deze is gegarandeerd voor de eerste vier boekers, daarna is het afhankelijk van de beschikbare kamers en groeps samenstelling, ik vraag voor je na wat er beschikbaar is.
  Je ontvangt dan een korting die op moment van boeken bepaald wordt aan de hand van de gewijzigde kamer.
  Kom je als duo geldt er ook een korting die bepaald wordt op moment van boeken.
 • KLIK HIER EN BOEK direct en verzeker jezelf van een privé kamer
 • transfers en genoemd programma met toegang tot tempels en tombes,
 • spirituele en meditatie begeleiding van mij.

De prijs is exclusief

 • vluchten (die ongeveer € 650,- kosten, ik zoek voor jou de beste opties in het boekingsmoment).
 • online visum Egypte (€ 25)
 • maaltijden (lokale maaltijden, vers en zeer voordelig, reken op ongeveer 200 euro voor de hele reis lunch en diner)
 • annuleringsverzekering (ongeveer 100 euro)
 • Informeer per whatsapp 0642499985 of mail via evaders@academy4life.nl
 • Op dit moment GEEN testen nodig bij inreizen en geen enkele beperkingen of QR codes in het land.

Heb je interesse in deze reis? En wil je meer info over wat je zoal dag tot dag meemaakt? Hoe het zetten van een intentie jouw spirituele reis Egypte beïnvloedt? En wil je meer kennismaken met mij en de energie van Nut en Isis in channeling? Vul je naam in dan ontvang je een inlogcode voor het afgeschermde deel van de site over de vorige reis rebirthing our light, met inzichten voor jou hoe wij als mens meer licht (liefde, vrede, compassie) in onszelf kunnen belichamen en daarmee in het collectief brengen.

Of lees alvast iets over mij.

Liever een online spirituele reis Egypte maken met tempelverhalen, meditaties, channelings en oefeningen die je chakra’s upgraden?

Spirituele Reis Egypte Rebirthing our light inspiratie

Naam(Vereist)

Hoi, even voorstellen.

Mijn naam is Esther Vaders van Dongen. Mijn intuïtieve en spirituele pad is een lange weg geweest.

Eerst op persoonlijk vlak. Van een overgevoelig onzeker meisje leerde ik uiteindelijk mijn ‘zelfkracht‘ kennen en mijn vermogen ieders gevoelens als de mijne te ervaren als gave te gebruiken. Durf ik nu spiritualiteit en intuïtie uit te dragen, omdat het in iedereen huist en dé manier is om persoonlijk te groeien en jouw volledige mogelijkheden te openen om jouw mooiste leven te leven.

Na een zakelijke carrière en HBO opleiding in de Communicatie waarin ik werkte met consumentengedrag keerde de reis naar binnen. Na een post HBO opleiding lifecoach en cursus NLP stonden nog steeds gevoel en gedrag centraal, maar nu leerde ik anderen mijn geleerde lessen op het gebied van omgaan met hooggevoeligheid, intuïtieve gaven en het hervinden van zelfvertrouwen en dichtbij je zielekern leven.

Spiritualiteit riep me steeds meer omdat ik al langer meer ‘zie’ dan het blote oog en daardoor ‘helder weet’ dat de wereld anders in elkaar zit dan wij op school of van familie leren. Ik volgde een Intuïtief healer en reader opleiding en diverse kortere opleidingen en cursussen op het gebied van energetisch werken, opstellingen, Tibetaanse Rigpa meditatie en meditatiebegeleider.

Maar ook in mijn tientallen reizen naar de tempels en piramiden van Mexico en Egypte, de intense regenwouden van Guatemala en Brazilië, of naar de graslanden van Avalon kwam er ~niet opgeschreven ~ oude wijsheid naar mij die me vormde. Het opende mijn spirituele intuïtieve gaven tot het channel / medium dat ik nu ben door een spontane Kundalini ontwaken en een diep herinneren van andere incarnaties. Via helder horen en helder zien kon ik nu rechtstreeks met iedere energie/ziel die ooit (geweest) is communiceren.

Mijn levensmissie is het om bij te dragen aan méér levensgeluk en meer waardering, voor jezelf, voor elkaar en voor onze mooie aarde en alles wat ze ons aan parels biedt. En dan het liefst ook nog in de hele wereld. Daar ligt gelijk mijn levensles. Om me niet verantwoordelijk te voelen voor ieders geluk en ieders gedrag en te blijven geven ten koste van mezelf en daardoor ook anderen. Tussen die twee probeer ik te groeien, werken en leven.

In mijn ogen is levensgeluk nauw verbonden aan het leven van je zielsmissie en jouw Hoogste potentieel hier op aarde kunnen neerzetten. En met Hoogste potentieel bedoel ik simpelweg De beste versie van jezelf, die maximaal bijdraagt aan het geheel. Het collectief bewustzijn, de mensheid, de aarde.

Mijn passie is Egypte en de godinnen energie. Via hun wijsheid geef ik mijn kennis door aan jou door jou deze zelf te laten ervaren. Met meditatie, of door jou te leren je daar op af te stemmen energetisch om jouw intuïtieve gaven te verdiepen. En door je mee te nemen naar krachtplekken Egypte in de spirituele reizen Egypte.

Ik hoop je binnenkort een keer te ontmoeten!

Hartegroet, Esther

0642499985

evaders@academy4life.nl