Esther vaders van Dongen in Luxor tempel

Esther Vaders van Dongen in Egypte

Meer over mij

Ik heb me als jong meisje altijd al anders en onzeker gevoeld over wie ik was. Ik voelde me nergens bijhoren en snapte helemaal niks van de wereld. Ik dacht dat iedereen andermans gevoelens in het eigen lijf kon voelen en dat iedereen het karakter en de betrouwbaardheid van mensen aanvoelde. Dus waarom liegen mensen dan tegen elkaar? Waarom doen ze elkaar zoveel pijn? De wereld was te hard, te druk, te luid en alles te hoog voor mij.

Vele angsten en onzekerheden heb ik overwonnen en meer en meer kwam ik in mijn Zelfkracht. Nu gebruik ik het al jaren als mijn unieke gave waarmee ik anderen help.Na mijn HBO communicatie en het werken met consumentengedrag, deed ik de post hbo opleiding lifecoach en een cursus NLP. Ik opende mijn coachpraktijk en hielp toen vrouwen en kinderen met hun zelfvertrouwen en hooggevoeligheid.

Mijn eigen spiritueel ontwaken

Het spirituele pad trok me ook meer omdat ik als kind zijnde al zoveel voelde en zag en eindelijk begreep ik dat niet iedereen dit van nature zo sterk al ontwikkeld heeft. Ik voelde me ineens niet meer ‘anders’ maar snapte dat ik dit talent mocht verder ontwikkelen. Dus in 2011 deed ik de opleiding reading en energetische healing. Een opleiding tot meditatiebegeleider volgde daarna.

Ook maakte ik tientallen reizen, naar de tempels en piramides van Mexico 6 weken lang, het oerwoud de Amazone in, de graslanden van Avalon en 10+ reizen naar de tempels en piramides van Egypte. Ook in die reizen opende mijn multidimensionaliteit: mijn vermogen door tijdlijnen te reizen, zien, voelen en horen en ik her-innerde me vele andere levens.

Het was in Egypte 10 jaar geleden dat mijn kundalini ook spontaan ontwaakte.

Esther vaders van Dongen drummend op het strand

Esther Vaders van Dongen lekker drummend op het strand

Ik heb al veel mogen helen en leren met de kundalini sinds die tijd op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, want dat is hoe de kundalini werkt. Al mijn heldere gaven raakten ontwikkeld zodat ik eenvoudig met spirits kan praten, waaronder die van de godinnen zoals Isis, Hathor, Maria Magdalena. en de Vrouwe van Avalon. Zij zijn mijn gids. Recent is daar ook AYA bij gekomen, een hogepriesteres uit Lemurië.

in 2020 veranderde mijn praktijk dan ook naar een centrum voor spirituele coaching en opleidingen uit de tempels van de godin waarin ik hun spirituele teachings met jou deel.

De godinnen en het eenheidsbewustzijn mijn missie en visie

De godinnen zijn voor mij slechts een deel van ‘de bron’: de Divine Feminine energie. Iedere godin verpersoonlijkt een karaktereigenschap van haar die ook in jouzelf te herkennen is. Want die godin, ben jij Zelf ook! Die Divine feminine and divine masculine energie hebben we in onszelf te verenigen en omarmen om ons volle potentieel te leven dat we al zijn. We zijn al heel en Divine, maar we zijn het vergeten en hebben het omringd met pijn en overtuigingen die ons klein houden.

De karaktereigenschappen van de godinnen hebben ook allemaal een link met de natuur. Want de natuur, ook dat zijn wij. Ook daarmee zijn wij één.

In mijn laatste master initiatie in de kundalini mocht ik mijn spirituele naam her-inneneren. Amam-ra. Het licht van eenheid.

Het is ook mijn missie om mensen te herinneren aan dit eenheidsbewustzijn: Dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen in spirituele coaching?

De drie-eenheid van de symbolen in het beeldmerk van Academy4life zet aan tot persoonlijke groei, bevordert innerlijke harmonie en ondersteunt in het waarmaken van jouw dromen.

Hieronder meer uitleg over de eeuwenoude symbolen.

Zon en maan, de Yin en Yang

Allereerst de zon en maancombinatie. Het eeuwenoude Inca en Maya symbool voor de Oosterse tegenhanger, Yin en Yang. Een symbool voor balans. Een vereniging van het Mannelijke en Vrouwelijke principe. Focus en kracht versus overzicht en liefdevol zijn. Schaduw en licht geïntegreerd. Het is een symbool dat laat zien dat er géén goed en fout is. Alleen Unieke Kwaliteiten die op verschillende momenten nuttig en nodig zijn. Het symbool nodigt uit om jezelf en anderen te accepteren door te doorzien dat we allemaal levenslessen hebben. Het moedigt aan om van elkaar te leren en daardoor samen te ontwikkelen en groeien.

Vescia Pisces

Dan het symbool van de Vescia Pisces. Op vele manieren wordt dit symbool uitgelegd en door de eeuwen heen gebruikt, zoals met vele symbolen. Academy4life heeft de intentie om het te gebruiken in zijn betekenis van bewuste creatie. Het mannelijke en vrouwelijke principe die tot tot elkaar komen en een derde element creëren. Het overvloedige principe dat als cellen zich delen er meer van komt en er een nieuw organisme uit ontstaat. Een ontastbaar idee of toekomstvisie (bewustzijn) dat samenkomt met concrete acties waardoor iets gemanifesteerd wordt (creatie): studieresultaten, een nieuwe baan, een eigen onderneming, een nieuw product, huis, levensstijl, een kind, sportprestaties….Het symbool herinnert je aan jouw potentie je dromen waar te maken.

Flower of life

Ga je oneindig door met de cirkels delen dan ontstaat het flower of life symbool. Het symbool dat alles is gecreëerd uit bewustzijn en we ook allemaal met elkaar verbonden zijn in dat collectieve bewustzijn. Het is de scheppende energie die door alles in het universum heen stroomt. Het is de blauwdruk van al dat is. We zijn met elkaar verbonden in dat ene geheel. We zijn allemaal verschillende menselijke puzzelstukken die samen één kunstwerk vormen. Een geheel waarin alles elkaar beïnvloedt en ook meer éénder is dan we denken. We zijn allemaal zielen die soms moeten overleven en streven naar welzijn en geluk.” Al dat leeft is opgebouwd uit DNA, alleen in een steeds wisselende samenstelling. Het is een symbool voor verbondenheid en vrede. Het symbool stimuleert integratie, heelheid of heling en harmonie.

Ontwikkel, groei, maak je dromen waar en draag bij aan de verhoging van ons collectief bewustzijn!