Loop je met de vraag “Wat wil ik Werkelijk met mijn leven?”

Wil je iets bijdragen aan de wereld op een manier die voldoening en energie geeft? Zoek je meer balans?

Wil je meer zicht op welk pad je leidt tot het meest vervullende leven vanuit je hart, je ziel of kern hoe jij het noemen wilt?

Wil je weten wat nu echt jouw pad is, in plaats van je te laten leiden door overtuigingen of wensen van anderen?

Kies dan voor een workshop of persoonlijk ontwikkeltraject “Leef vanuit je hart” . In de deels outdoor workshop waarin je labyrint loopt ga je op een reis naar binnen. Uit het hoofd in het lijf breng ik je letterlijk en figuurlijk in beweging naar je binnenwereld. Misschien weet of wist je al een richting, maar wil je meer zekerheid. Het kan ook zijn dat je nog geen idee hebt. De antwoorden komen vanuit jouw innerlijke wijsheid, waar ik je naar begeleid.

Daarna ga je in geleide meditatie verder met de inzichten die je al hebt gekregen.

*******Dit traject is vanwege overheidsmaatregelen nu tijdelijk ook geheel met online en thuis opdrachten te doen, inclusief een thuislabyrint. **********

Wil je verder verdiepen in een heel traject, dan begeleid ik je in een aantal privé sessies met lifecoaching ondersteund met meditatie oefeningen en reflectie opdrachten per mail.

Online

Kosten van het online begeleidingstraject van 3 maanden € 199,- met:

 • intake per mail of telefoon
 • startopdracht labyrint
 • 3 x  60 minuten privé online coaching verspreid over drie maanden,
 • drie- zes geleide meditaties (afhankelijk van jouw case) en een aantal thuisopdrachten en reflectie oefeningen digitaal per mail.

Kosten van een extra losse online coachsessie via Skype € 69 per sessie inclusief BTW.

Geef je direct op

of informeer verder: evaders@academy4life.nl

Mogelijkheden C-proof Offline live coaching in de buitenlucht of workshops:

Kosten van één offline privé sessie in de buitenlucht € 90,- euro en duurt een uur. Bij afname van 3 offline live sessies in de buitenlucht  € 81,- per uur. Bij afname 6 sessies offline in de buitenlucht €69,- per uur inclusief BTW

Kosten van de workshop zijn € 90, euro en duurt drie uur. (Kleine groep 6 – 9 personen indien weer mogelijk).

Locatie van de live workshop: Op Hodenpijl den Hoorn (Zuid Holland)

Locatie van live coaching indien binnen:  Centrum Djoj Rotterdam

Data workshop 2021: in afwachting van maatregelen.

Geef je direct op

of informeer verder: evaders@academy4life.nl

Heb je niet echt een specifieke wens om uit te zoeken hoe je meer vanuit je hart en kern kan leven (coachtraject leven vanuit je hart) en heb je óók niet zoveel met Egyptische godinnen (Egyptische godinnen meditatie cirkel),

maar zoek je wel een terugkerend moment van reflectie en bezinning voor jezelf in deze rare tijden waarin alles anders gaat en we in veel opzichten beperkt zijn?

dan is het online retraîte maand abonnement iets voor jou!

Je ontvangt iedere maand drie geleide meditaties / visualisatie of reflectie oefeningen in je mailbox. Je kunt op ieder gewenst moment instromen én weer stoppen want je betaalt per maand nu tijdelijk €9,ipv € 19,-. Je meld je aan via evaders@academy4life.nl en meld je daar ook gewoon weer af.

thema‘s zijn bijvoorbeeld:

 • ‘nieuwe balans vinden’ of,
 • ‘Verankering van rust’
 • ‘je intuïtie verdiepen’,
 • ‘zelfliefde’,
 • ‘reflectie en groei’
 • etc.

Resultaat van de meditaties of reflectie oefeningen is altijd een sterker gevoel van rust en welzijn of meer helderheid en dieper inzicht op levensvragen.

Voor meer info mail naar evaders@academy4life.nl

of geef je gelijk op. De eerste meditatie krijg je van mij kado, om te kijken of het iets voor je is:

Meditatie aanvraag online retraîte

naam en email

Virtuele reis langs Egyptische tempels!

Ben je op zoek naar inzicht of persoonlijke groei?

Wil jij geïnspireerd worden door de Godinnen uit Egypte en de iconen van de ‘lineages of the rose’?

Je onderdompelen  in channelings, healing, initiatie en geleide meditatie?

Met foto’s en verhaal vertel ik jou iets over de tempels en laat je reflecteren over hoe de verhalen van toen relevant kunnen zijn voor jou in je leven op dit moment.

Daarnaast ontvang je ook per tempel een channeling plus een meditatie.

De intentie van deze meditatie serie is jouw persoonlijke ontwikkeling tot een hoger plan tillen en jouw bewustzijn te vergroten.

Hiermee bereik je meer innerlijke rust en gevoel van welzijn of balans. Het brengt je inzichten, helpt blokkades op te ruimen of (intuïtieve) vaardigheden te versterken.

En je draagt hiermee bij aan het welzijn in en de verhoging van het collectieve bewustzijnsveld op aarde op dit moment.

Dit doen we door te werken met het (her)integreren of verdiepen van the Divine Feminine aspecten die we tegenkomen in de ‘Rose lineage’ en Egyptische Godinnen. Of je nu man of vrouw bent dit maakt niet uit, het gaat om persoonlijke eigenschappen en vaardigheden zoals intuïtie, compassie, hartbewustzijn, creatie.

De Intuïtieve Vrouwelijke Wijsheid en Creatiekracht vanuit de ‘ontastbare’ visionaire ‘wereld’ is een tegenhanger voor de eeuwenlange Mannelijke Mindset in de materiële maatschappij. Deze eigenschappen weer in onszelf verankeren en durven belichamen, of je nu man of vrouw bent, brengt meer evenwicht en balans. In jezelf en in de wereld.

Iedere stop die we doen correspondeert met een chakra

1. Abu Simbel, Deze eerste tempel van Ramses II en Nefertari staat in verbinding met het onderste ook wel eerste chakra, horen we van de Godin Hathor en is de initiatie van Universele (zelf)liefde.

In deze eerste serie doen we nog meer aan (dec / jan):
2. Aswan Philae eiland: Isis tempel, tweede chakra, Godin Isis – Ankh energie initiatie, geleide meditatie transformatie
3. Edfu: Horus tempel: derde chakra,

In de vervolgserie (feb/mrt/april) komt aan bod

 • Luxor, Karnak en Luxortempels, – hartchakra – de reis van Sacred Union, het verenigen van Het Vrouwelijke met het Mannelijke aspect in jouzelf.
 • Dendera, Hathor tempel – keelchakra
 • Cairo, sphinx en piramide, derde oog chakra
 • Sakkara, kruinchakra.

**********tijdelijk vanwege overheidsmaatregelen nu geheel online te volgen**********

Ondersteunend aan deze meditatieserie is de Divine Feminine Triangle edelstenen set

Kosten voor de online variant met zes keer een channeling met meditaitie € 60,-. Iedere volle maan ontvang je een opname.
Je kunt je nu inschrijven voor deel 1, de eerste drie tempels voor 30,- waarin je in totaal drie beeldverhalen, drie boodschappen en drie meditaties ontvangt.

Deze serie start maandag 30 november 2020 met de volle maan, maar aangezien het recordings zijn kun je op ieder gewenst moment instromen.

Vraag eerst meer info

Ondersteunend aan deze meditatieserie is de Divine Feminine Triangle edelstenen set

Kosten voor de online variant met zes keer een channeling met meditaitie € 60,-. Iedere volle maan ontvang je een opname.
Je kunt je nu inschrijven voor deel 1, de eerste drie tempels voor 30,- waarin je in totaal drie beeldverhalen, drie boodschappen en drie meditaties ontvangt.

Vraag info!

of geef je direct op

Of kies alleen de tempel van Isis

Of krijg hieronder een voorproefje

Meditatie aanvraag Egyptische godinnen en rozentempel

Hoi, even voorstellen.

Mijn naam is Esther Vaders van Dongen. Ik heb ruim twintig jaar werkervaring op het gebied van de invloed van woord en beeld op gedrag en gevoel.

Dat begon zakelijk, waar het draaide om het beïnvloeden van consumentengedrag. En ook creatief, door te vertellen met beelden en daarmee mensen te boeien, inspireren of ontroeren. De reis voerde van de buiten naar de binnenwereld. Hoe je met beelden en woorden in coaching kinderen en volwassenen zich méér zelfzeker kan laten voelen, méér richting bieden in het leven. Hoe meditatie en visualisatie direct van invloed zijn op hoe iemand zich voelt en doet.

De kennis heb ik opgedaan door middel van Communicatie en branding (HBO), Vormgeving en illustratie (cursus) Lifecoach (post HBO), kindercoach en leerstijlcoach (cursussen) en diverse intuïtieve, energetische en meditatie opleidingen.

Maar ook in mijn vele reizen naar de tempels en piramiden van Mexico en Egypte, de intense regenwouden van Guatemala en Brazilië kwam er ~niet opgeschreven ~ oude wijsheid naar mij die me vormde.

En zo ook is het dagelijks leven zelf een leermeester. Van een overgevoelig onzeker meisje leerde ik uiteindelijk mijn ‘zelfkracht‘ kennen en mijn sensitiviteit als gave te gebruiken. Durfde ik spiritualiteit en intuïtie uit te dragen, omdat het in iedereen huist en echt meer aandacht mag krijgen. Uit de zweverige taboesfeer mag ontluiken. Omdat dit dé manier is om persoonlijk te groeien en jouw volledige mogelijkheden te openen om jouw mooiste leven te leven.

Mijn levensmissie is het om bij te dragen aan méér levensgeluk en meer waardering, voor jezelf en voor elkaar. En dan het liefst ook nog in de hele wereld. Daar ligt gelijk mijn levensles. Om me niet verantwoordelijk te voelen voor ieders geluk en ieders gedrag ten koste van mezelf en daardoor ook anderen. Tussen die twee probeer ik te groeien, werken en leven.

Regelmatig roept men tegen mij “Kom toch eens van je roze wolk af, de wereld is niet zo mooi als jij denkt!” Vroeger was ik dan verdrietig. Tegenwoordig raakt dat me nog steeds wel maar weet ik:”Er is moed en doorzettingsvermogen nodig, om die wereld zo mooi te maken als jij weet dat die kan zijn.” Een wereld waarin mensen zich zelfkrachtig & prachtig voelen, waar ze leven & werken vol zingeving en passie. Met respect voor elkaar en de aarde.

Tegelijkertijd weet ik en ben ik dankbaar voor het feit dat die wereld er al is. Die is al zichtbaar aan het worden als je voorbij de schokkende onrechtvaardigheid en kwaadaardigheid die er ook is, kunt zien. Steeds meer mensen willen hun meest zinvolle leven leven. Hun unieke gaven inzetten om die wereld steeds een beetje mooier te maken. Samen bouw ik graag met jou daaraan!

Twee rollen: coach en facilitator

LifeCoach

Facilitator

 • Als channel begeleid ik mede lichtwerkers in meditatiecirkels die graag de krachten bundelen om het beste uit zichzelf te halen en het meest maximale resultaat te halen om een bewustzijnsomslag op aarde mogelijk te maken.

Ik hoop je live of online te ontmoeten, of neem een kijkje in de webshop!

De drie-eenheid van de symbolen in het beeldmerk van Academy4life zet aan tot persoonlijke groei, bevordert innerlijke harmonie en ondersteunt in het waarmaken van jouw dromen.

Hieronder meer uitleg over de eeuwenoude symbolen.

Allereerst de zon en maancombinatie. Het eeuwenoude Inca en Maya symbool voor de Oosterse tegenhanger, Yin en Yang. Een symbool voor balans. Een vereniging van het Mannelijke en Vrouwelijke principe. Focus en kracht versus overzicht en liefdevol zijn. Schaduw en licht geïntegreerd. Het is een symbool dat laat zien dat er géén goed en fout is. Alleen Unieke Kwaliteiten die op verschillende momenten nuttig en nodig zijn. Het symbool nodigt uit om jezelf en anderen te accepteren door te doorzien dat we allemaal levenslessen hebben. Het moedigt aan om van elkaar te leren en daardoor samen te ontwikkelen en groeien.

Dan het symbool van de Vescia Pisces. Op vele manieren wordt dit symbool uitgelegd en door de eeuwen heen gebruikt, zoals met vele symbolen. Academy4life heeft de intentie om het te gebruiken in zijn betekenis van bewuste creatie. Het mannelijke en vrouwelijke principe die tot tot elkaar komen en een derde element creëren. Het overvloedige principe dat als cellen zich delen er meer van komt en er een nieuw organisme uit ontstaat. Een ontastbaar idee of toekomstvisie (bewustzijn) dat samenkomt met concrete acties waardoor iets gemanifesteerd wordt (creatie): studieresultaten, een nieuwe baan, een eigen onderneming, een nieuw product, huis, levensstijl, een kind, sportprestaties….Het symbool herinnert je aan jouw potentie je dromen waar te maken.

Ga je oneindig door met de cirkels delen dan ontstaat het flower of life symbool. Het symbool dat alles is gecreëerd uit bewustzijn en we ook allemaal met elkaar verbonden zijn in dat collectieve bewustzijn. Het is de scheppende energie die door alles in het universum heen stroomt. Het is de blauwdruk van al dat is. We zijn met elkaar verbonden in dat ene geheel. We zijn allemaal verschillende menselijke puzzelstukken die samen één kunstwerk vormen. Een geheel waarin alles elkaar beïnvloedt en ook meer éénder is dan we denken. We zijn allemaal zielen die soms moeten overleven en streven naar welzijn en geluk.” Al dat leeft is opgebouwd uit DNA, alleen in een steeds wisselende samenstelling. Het is een symbool voor verbondenheid en vrede. Het symbool stimuleert integratie, heelheid of heling en harmonie.

Academy4life verspreidt met producten en diensten deze waarden: persoonlijke groei, harmonie en het waarmaken van dromen.

Vonkjes van geluk. Doe je mee?