Academy4life  is naast een training, healing, reading en meditatiepraktijk ook een spirituele community.

Een community van spirituele vrouwen die hun inspiratie halen uit Divine Spirit én Godinnenenergie.

Elk met hun unieke eigen talenten en onderneming waar je terecht kunt voor diverse vormen van (spirituele) coaching, training, healing en persoonlijke of zakelijke ontwikkeling.

Verspreid over Heel Nederland, allen met dezelfde Master Kwaliteiten.

Met deze mooie zielen is veel grid en meditatiewerk voor het helen en activeren van de (“Nieuwe”) aarde en het collectief bewustzijn ontstaan en gedaan. Want in verbinding met elkaar krijgen we Grootse Dingen gedaan.

Dit gaat geheel op ‘roep’ van Spirit, Gaia, waarin onze Harten met elkaar en het grote goed verbinden.

In de volgende tabbladen lees je over deze getalenteerde dames en kun je zien waar er iemand bij jou in de buurt de praktijk of haar bedrijf heeft en waar ze jou mee kan helpen.

Ook lees je meer over het meditatie en gridwerk voor onze collectieve evolutie naar Hoger Bewustzijn en ontdek je daar hoe je daar zelf deel van kan zijn.

Wil je aansluiten bij ons? Mail me dan om te verkennen of dat mogelijk is in jouw geval.

Ik wil zelf garant staan voor de kwaliteit van de mensen die aansluiten dus er is een selectie procedure hiervoor.

Voel je welkom bij één van ons:

Brabant Yvonne van der Fluit – Yvonnes light creations- 

Heb jij behoefte om verdieping in jezelf aan te gaan?

Je meer thuis te voelen in jouw (pijnlijke) lichaam of juist meer hier op aarde?

Wil jij er helemaal vol voor gaan en ben je niet bang om je donkerste Zelf aan te kijken? Dan zit je goed bij mij.

Iets over mijzelf Ik ben Yvonne van der Fluit, expert vibrational healing. Dit is een combinatie van sound healing en quantum healing met stemvorken. Ik behandel mensen daarmee in mijn praktijk in Schaijk of op afstand. Energie is frequentie en kent geen tijd of plaats.

Verder help ik mensen te communiceren met hun lijf en pijnplekken om zo hun zelfhelend vermogen te activeren. Er is meer mogelijk dan de meeste westerse medici weten en ik begeleid je graag in dit proces. Ik ben specialist in endometriose, maar deze zelfheling geldt voor iedere kwaal. Door dieper in contact te komen met jouw eigen lijf voelt dit als een soort ‘thuiskomen in jezelf’.

Ook kan je bij mij terecht als je een gevoel hebt je niet thuis te voelen op aarde, of als je dit als kind zo hebt ervaren. Ikzelf ben opgegroeid met een heimwee naar de sterren, ik weet dat ik daar vandaan kom. Ik help jou in jouw her-inneren en begeleid je naar meer zicht op waarom je hier bent en wat je te doen hebt op aarde.

Energie is mijn natuurlijke taal die ik spreek, alles is energie door tijd en dimensies heen. Voor mij is het mogelijk om dit te communiceren en informatie ergens anders vandaan te halen die je vandaag nodig hebt. Of dit nu voorouders zijn, natuurwezens, sterrenwezens, organen of je eigen innerlijke kinderen. Energie is onbegrensd.

Ik ontmoet je graag in de praktijk of via een afstandshealing! yvonneslightcreations@gmail.com

.

Noord Holland Medium Vanessa KoomenSpiritueel centrum de vlindertuin

Wil jij graag meer in balans komen in een heerlijke healing met edelstenen?

Een geleide meditatie onder begeleiding van mijn drum ervaren? Of contact met overleden dierbaren?

Dan zit je goed bij mij

Iets over mijzelf Dag lieve dames (en heren), ik ben Vanessa van Spiritueel Centrum De Vlindertuin.

Ik geef in mijn praktijk readings en communiceer met overledenen. Dit kan in de praktijk in Heerhugowaard en ook online. Tevens geef ik healings, werk ik met edelstenen, reiki, access bars, kaartleggingen en nog veel meer. Ik heb ook een sjamanistische opleiding gedaan, ik werk graag met de drum, het medicijnwiel, krachtdieren en rituelen.

De kracht van de vrouw staat bij mij bovenaan, we doen het samen. En door te herinneren wie we zijn en hoe sterk wij zijn, kunnen we nog meer verbinden, liefde geven en ontvangen en zijn! Daarom organiseer ik vrouwenavonden. Ook voor dierencommunicatie kun je bij mij terecht. En uiteraard geef ik cursussen en workshops. Zoals intuïtieve ontwikkeling, pendelen, kaartleggen, edelsteentherapie, werken met schedels en draken.

Ik noem mijzelf altijd praktisch, spiritualiteit met 2 benen op de grond. Want we leven nu, op deze aarde en met de juiste raad/tools/kracht wordt je levensreis een mooie en indrukwekkende reis!

Kom en ervaar het! Ik ont-moet je graag in mijn praktijk of online! spiritueelcentrumdevlindertuin@outlook.com

.

Zeeland Sandra van Sluijs – San Rays Inspirations

Ben Jij Leergierig, om je Levens lessen te Leren & om Jezelf op een geheel Vernieuwende Wijze te Ontmoeten in de vele diepere lagen van BewustZijn?

Wil jij Jouw Persoonlijke Spirituele Pad naar Verlichting bewandelen met behulp van de Akasha Kronieken, LiefdeVolle Boodschappen van Spirit & de Wijsheid van de Inca Sjamanen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Over mijzelf Mijn Nederlandse Naam is Sandra van Sluijs & Mijn Colombiaanse Naam is Sandra Diaz.

Ik ben Geboren in Bogota te Colombia & op 3,5 jarige leeftijd geadopteerd naar Nederland, Ik Ben in mijn leven geïnspireerd geraakt door de Krachten van de Natuur; Kwantumfysica én Ik Volg mijn Hart Frequentie van ‘Puur ‘Zijn’ & het Pad van Jezelf Omarmen in Onvoorwaardelijke Liefde.

Je kunt bij mij terecht voor het Helen van burn-out of trauma naar Verlichting & een Leer-Groei-OntwikkelTraject voor Intuïtieve Bewustwording.

Het Spirituele Pad bewandelen is het bewandelen van het Pad naar Onvoorwaardelijke Liefde & je leven leven in Jouw Hoogste Potentieel, Jouw Ware Zijn. In Vrijheid, Compassie, Vreugde & Verbinding in Eenheid.

Ik werk met Hogere 7-12-22 ChakraSystemen, Akasha Kronieken & channel Wijsheid van onder andere de AartsEngelen & Verheven Meesters, Egyptische Goden & LichtWezens voor het doorgeven van Boodschappen van Onvoorwaardelijke Liefde. Ik deel ook mijn Wijsheid van de Inca Sjamanen; Q’ero’s uit Peru & kan je in contact brengen met je Spirituele Familie van Sirius, Pleiaden & er is zoveel meer.

Zie ik jou in mijn Praktijk in Burgh-Haamstede? sanraysinspirations@outlook.com

.

Utrecht Natasje Renardel de lavalette- Holistische praktijk Peruna

Wil jij een sound healing ondergaan met de Ankh en Lichttaal?

Ontspannen op een diep niveau? Een wombhealing Of persoonlijk coaching traject?

Over mijzelf. Ik ben Natasja Renardel de Lavalette. Door een moeilijke puberteit als hooggevoeilige waar ik vooral vluchtte voor mijn emoties ben ik een lang traject ingegaan van opleidingen en cursussen op het gebied van zelfontwikkeling, coaching en spiritualiteit.

Zo volgde ik een sjamanistische opleiding, Reiki 1-3, Sensi therapie en opleiding intuïtieve ontwikkeling. Het werd duidelijk wie ik van binnen ben en ik kreeg een helder doel in mijn leven. Ik voel een passie en een missie om vrouwen te ondersteunen in het proces van zelfontwikkeling, kracht en zelfliefde, want ik weet hoe eenzaam het is als je jezelf niet accepteert en lief hebt om wie je bent!

 In mijn holistische praktijk voor coaching en healing  gaan wij ervanuit dat jij al goed en heel bent zoals je bent. Geen verbeterprojecten, maar samen kijken wie jij in essentie bent. Hoe je bewust wordt van beperkende patronen, overtuigingen en gevoelens. Samen kijken we hoe jij je eigen antwoorden kan vinden in de weg terug naar je kracht, die je wellicht niet meer voelt maar die zeker wel aanwezig is.

Ik geef energetische healings met of zonder ankh, kan metingen doen met de biosensor om jouw kracht en blokkades op te sporen en ik werk met de klanken van drum en lichttaal. Ook kun je bij mij terecht voor bloesemremedies, holistic pulsing ontspanning of voor een burnout behandeling.

Zie ik je een keer in de praktijk in IJsselstein? info@peruna.nl

.

Zuid Holland Esther Kulingreiki & acupunctuur centrum Gorinchem

Heb jij behoefte aan een individuele Reiki healing met verfijnde energie?

Wil jij op diepere niveaus van fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel blokkades aanpakken?

Geef je dan op voor een sessie bij mij.

Iets over mijzelf Ik ben Esther Kuling-Rothuis en heb sinds 8 jaar een praktijk voor Acupunctuur en Reiki in Gorinchem.

Zo’n 13 jaar geleden ben ik mijn pad naar Bewust-Zijn gaan lopen en begon mijn intuïtie zich steeds verder te ontwikkelen. Inmiddels ben ik Reiki Master en voltooide ik mijn reader/healer training ook op master niveau.

Ik ben diep verbonden met de zachte Magdalena energie en ik put veel inspiratie uit haar.

Ik ontmoet je graag eens een keer in mijn praktijk! tcgpraktijk@gmail.com

.

Noord Holland Linda Commandeur – NLPRO Groep

Heb jij behoefte aan innerlijke rust? Wil jij een diepere hoofd-hart-buik verbinding zodat je weet wie je bent en wat je wil?

Wil jij weten en leren hoe je moeiteloos om kan gaan met dat wat in je leven zich aandient en hoe jij je emoties goed kan beheren?

Dan ben je bij mij op de goede plek!

Iets over mijzelf Ik ben Linda Commandeur en ben, samen met mijn man, eigenaar van NLPro-Groep te Heemskerk, waar ik trainingen, coaching en workshops aanbied voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van het hoogste potentieel. Dit doen wij met NLP, Hypnose, Systemisch werken, Heartmath en Spiritualiteit.

Zo’n 6 jaar geleden zijn mijn poorten tot Bewust-Zijn geopend en heb ik een lange weg van opruiming, helen en groei bewandelt met alles waarmee ik ook train en coach, en het volgen van spirituele jaartrainingen. Practise what you preach is echt wat ik doe en doorgeef. Het afgelopen 1,5 jaar is mijn innerlijke wijsheid van helder voelen/weten/horen en energetische heling echt vrijgekomen, waardoor ik echt mezelf kan en mag zijn.

Ik ben diep verbonden met de Isis-Hathor energie en voel mij ook thuis in voornamelijk het Oude Egypte.

Ik zie je graag in ons centrum in Heemskerk! info@nlpro-groep.com

.

.

Zuid Holland Esther Vaders, Academy4life

Wil jij meer innerlijke rust , stressvrij raken en vrijheid ervaren, dieper in contact met jouw zielsmissie en de spiritworld?

Jezelf tot intuïtief master laten begeleiden (trainen/coachen in mentorship) met inspiratie uit Lemuria, godinnen uit Egypte, van Maria Magdalena, Avalon of de Maya’s?

Jouw Hoger Zielsbewustzijn & DNA activeren in Portals of healing en Sacred Knowledge of all dimensions

Ik nodig je uit om deze website lekker rond te struinen voor wat ik allemaal aanbied.

Iets over mijzelf:Ik ben Esther Vaders van Dongen en als empaat voel ik andermans emoties en gevoelens als de mijne en ervaar ik een groter spectrum aan gevoelens dan gemiddeld. Dit maakte me vroeger onzeker maar tegenwoordig zet ik het in als mijn kracht tijdens mijn begeleiding in trainingen en coaching. Verder ben ik medium en kan ik contact maken met iedere spirit, vroeger of nu en werk ik met kundalini energie.

Tijdens tientallen reizen naar Egypte, Mexico, Brazilië en de graslanden van Avalon heb ik ongeschreven wijsheden opgedaan uit die mystieke culturen. In afstemming met spirits uit die tijdperken en mijn eigen innerlijk weten uit incarnaties maak ik workshops of ceremonies. Die combineer ik met mijn kennis uit diverse opleidingen zoals lifecoach, spiritueel healer reader, NLP, opstellingen en meditatie begeleider en  met mijn jarenlange coachervaring.

Zie ik je in Vlaardingen of op één van de landelijke events?  evaders@academy4life.nl

.

.

In de afgelopen jaren heb ik met vele mooie Vrouwelijke Zielen meditatie en gridwerk voor de aarde mogen doen.

Soms als onderdeel in een workshop of op zichzelf staande bijeenkomst, soms op reis in een groepje, dan weer alleen op reis met een online volg groep.

Het gaat dan om meditatie/visualisatie voor het collectief bewustzijn en de evolutie naar ‘Homo Conscious’, zo lieten we de nieuwe aarde geboren worden uit onze collectieve wombs in de 1000 godinnen meditatie in 2020 en weefden we energie van aarde en het hartsbewustzijn met de energie van Venus en Jupiter op 9/9 in 2023.

Maar ook hebben we bijvoorbeeld een healing op de collectieve heksenwond gedaan, healing via channeling en het fysieke lichaam van één van de deelnemers op het leven van Maria Magdalena en healden we een veld met dolende zielen in een Egypte groepsreis of opende we portals.

Verder hebben we gewerkt met de equinox of zonnewende energie en de lichtkracht van Lemuria die we in het aardekristal bezegelden en weer terug geboren lieten worden op aarde in verschillende workshops en plekken.

Ook legde ik persoonlijk een grid van edelstenen in Egypte, Ierland en Engeland dat ik laadde met intentie voor het groter goed. Als je het leuk vind om mijn reisdagboek met avonturen te lezen kan je die aanvragen onderaan in het invulveld, hij zit dan gelijk in je mailbox!

Altijd is dit werk ontstaan in het moment, naar aanleiding van een visioen van mij of een ‘gevoelde roep‘ om ergens naartoe te gaan of om iets te doen. In co-creatie met deelnemers offline en online en uit de community.

Ook dit jaar is er weer een mooi programma met heling voor het collectief bewustzijn en het ophalen van info voor onze intuïtieve groei. We laden in deze events de Avalon kristallen verder op voor hun toekomstige reizen.

Het nieuwe programma is:

Hoger Zielsbewustzijn & DNA activatie: Portals of healing & Sacred Knowledge in all dimensions

Dit programma zal de komende jaren kris kras door Nederland trekken.

.

Ja! ik lees graag het eboekje gridreis Engeland en Ierland

aanvraag eboek Engeland Ierland

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)