Als je niet naar Egypte kan of wil afreizen is het ook mogelijk om deze reis virtueel te maken en daarmee de reis naar binnen te maken. Daar begint tenslotte alles. Ieder aspect wat in ons leven “daarbuiten” gebeurt lichamelijk en ook op werk, familie of relatiegebied is altijd een weerspiegeling van onze overtuigingen, intenties of knelpunten. Het mooie is dus dat je alles wat je ziet kunt gebruiken om te reflecteren op jouw binnenwereld. Om daar op te sporen wat je belemmert en bewust verandering in te zetten.

Mijn vele reizen naar Egypte, de verhalen en de spiritualiteit daar hebben mij altijd enorm veel gebracht. Inspiratie en herinnering van innerlijke wijsheid.  Inzichten daar voor mijn leven in het hier en nu. Het heeft mij ook als ‘channel’ verder geopend. De begeleiding, boodschappen en meditaties die ik door krijg brengen mij nu nog dagelijkse antwoorden en sturing.

Ik deel die met jou met als intentie dat het jou ook inzicht en spirituele ontwikkeling brengt.

Van oudsher deden grote spiritueel leiders van over de hele wereld de Egyptische tempelreis om daar initiaties en activatie te ontvangen voor hun inwijding. Van druïden uit Engeland, befaamde boeddhisten uit het Oosten tot Christus en Maria en hun Magdalenes.

De verhalen van daar zijn namelijk archetypisch voor ieder van ons. Ze bevatten allemaal elementen uit de blauwdruk van ons menselijk bestaan. Een spiegel die door dimensies van tijd en ruimte naar jou reflecteert. Een plek waar de sluiers met andere lagen van bewustzijn dun zijn.

De foto’s van tempels en inscripties voeren je daarheen en laten jou contact maken daarmee. Al heb je niet bijzonder iets met Egypte, bereikt toch jouw bewustzijn wat op het moment nodig is. Verhalen over Macht, Hoop, spiritualiteit of liefde.

Dus daarom neem ik je graag mee op virtuele meditatiereis Egypte .

De reis start in het Zuiden van Egypte. Iedere tempel die we aandoen correspondeert met een chakra en daar zijn de meditaties en activaties op afgestemd.

Het is een programma geworden waar je steeds zelfstandiger kunt leren mediteren met een divers aanbod van oefeningen voor een chakra healing en activatie.

Kijk hier voor het hele programma