In deze tijd van beperkt reizen is het een perfect moment om de reis naar binnen te maken. Daar begint tenslotte alles. Ieder aspect wat in ons leven “daarbuiten” gebeurt lichamelijk en ook op werk, familie of relatiegebied is altijd een weerspiegeling van onze overtuigingen, intenties of knelpunten. Het mooie is dus dat je alles wat je ziet kunt gebruiken om te reflecteren op jouw binnenwereld. Om daar op te sporen wat je belemmert en bewust verandering in te zetten.

Uiteraard ga ik ook gewoon naar dokter of fysiotherapeut voor behandelingen. En onderneem ik zakelijke acties of ga ik gesprekken met mensen aan. Maar zonder naar binnen te kijken verandert er daarbuiten niets structureel.

Eén manier voor reflectie heb ik overgehouden uit mijn vele reizen naar Egypte, de verhalen en de spiritualiteit daar hebben mij altijd enorm veel gebracht. Inspiratie en herinnering van innerlijke wijsheid.  Inzichten daar voor mijn leven in het hier en nu. Het heeft mij ook als ‘channel’ verder geopend. De begeleiding, boodschappen en meditaties die ik door krijg brengen mij nu nog dagelijkse antwoorden en sturing.

Ik deel die met jou met als intentie dat het jou ook inzicht en persoonlijke groei brengt.

Van oudsher deden grote spiritueel leiders van over de hele wereld de Egyptische tempelreis om daar initiaties en inzichten te ontvangen voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Van druïden uit Engeland, befaamde boeddhisten uit het Oosten tot Christus en Maria en hun Magdalenes.

De verhalen van daar zijn namelijk archetypisch voor ieder van ons. Ze bevatten allemaal elementen uit de blauwdruk van ons menselijk bestaan. Een spiegel die door dimensies van tijd en ruimte naar jou reflecteert. Een plek waar de sluiers met andere lagen van bewustzijn dun zijn.

De foto’s van tempels en inscripties voeren je daarheen en laten jou contact maken daarmee. Al heb je niet bijzonder iets met Egypte, bereikt toch jouw bewustzijn wat op het moment nodig is. Verhalen over Macht, Hoop, spiritualiteit of liefde.

Dus voor jou vandaag gratis het begin van deze virtuele meditatiereis Egypte onderaan dit bericht.

De reis start in het Zuiden van Egypte. Iedere tempel die we aandoen correspondeert met een chakra en daar zijn de meditaties en initaties op afgestemd.

 

Tempel 1: Abu Simbel, eerste chakra. Hier ontvang je een beeldpresentatie (zie onderaan dit bericht) die je laat reflecteren op jouw basisovertuigingen. Van de godin Hathor ontvang je een boodschap en oefening voor zelfliefde en aansluiten op universele liefde. Ook is er een kristaltempel meditatie voor dieper inzicht.

Tempel 2: Aswan, tweede chakra. Een beeldclip die je naar de tempel van Isis voert en het mystieke verhaal van Isis en Osiris uit de doeken doet. We werken hier met transformatie (hergeboorte) en ankh energie in de meditaties die je ontvangt (Deze tempel van Isis is ook los te verkrijgen).

Tempel 3: Edfu, Horus tempel, derde chakra. Kundalini energie en Sacred Union komen aan bod in samenhang met de strijd van het Ego met ons Hoger Zelf.

Deel twee, het vervolg is verkrijgbaar voor 45 euro in 2021. We vervolgen dan de reis.

Tempels 4: Karnak en Luxor tempel, hartchakra. De godin Sekmeth begeleidt ons verder met een Kundalini meditatie en de reis van Sacred Union, de vereniging van het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf wordt verder uitgediept.

Tempel 5: Dendera Hathor tempel, keelchakra. We gaan aan de slag met het verhogen van de trilling, multi-dimensionaliteit en Egyptische ‘opening of the mouth ceremony’ komt aan bod, het openen van het keelchakra om jouw eigen geluid te laten horen.

Tempel 6, Sfinx en piramide Cairo, derde oog chakra. Sterrenpoorten, ankh frequentie en akasha kronieken komen aan bod.

Tempel 7: Sakkara piramide en Serapeum catacombes onthullen hun mysteries over het leven.

Deel dit bericht ook als je denkt dat het iemand anders iets kan brengen. Mijn missie is middelen te verspreiden voor persoonlijke ontwikkeling met als doel meer levensgeluk. Dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Geef je nu op voor deze Egyptische meditatieserie.