2020 Is een jaar van grote verandering voor iedereen. Zo ook voor mij. Voor mij numerologisch een heel bijzonder jaar. Mijn geboortegetal is een 4 (1-7-1976), dit jaar ben ik 44 geworden en Academy4life bestaat 13 jaar, ook een numerologische 4. Het getal 11:11 en de 11e van de 11e maand staat voor een nieuw begin, manifestatie. En vormt samen ook weer 4. Het getal 4 staat in de numerologie voor aarde, bouwen. De vier zit zelfs in de naam van Academy4life! Voor mij is dit het moment dat alles samenkomt.

Alles waar ik de afgelopen 13 jaar mee bezig ben geweest. Mijn eigen persoonlijke groeiproces, mijn schrijfsels en illustraties, mijn meditaties. Mijn persoonlijke missie is om samen met jou ‘te bouwen aan een Nieuwe Samenleving waar mensen zich zelfkrachtig en prachtig voelen. Waar ze met zingeving leven en werken met passie. Respectvol met elkaar en de aarde omgaan.

Die missie krijgt vanaf nu vorm door middel van deze website waar je middelen voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei voor kinderen en volwassenen vindt. Omdat dat de sleutel is tot die nieuw soort samenleving. En uiteindelijk leidt tot meer geluk en harmonie.

Voor jou als kindercoach of ouders van een hooggevoelig kind, of zoals je misschien wilt noemen nieuwetijdskind ben ik een begeleider, met fantasievolle intuïtieve verhalen en hulpmiddelen om met emoties om te gaan.

Ook als je die stap zelf wilt zetten naar meer leven vanuit je hart, kan ik je daarin coachen.

Voor diegenen die al zelf bezig zijn met lichtwerk en hun levensmissie vorm te geven die bijdraagt aan zo een nieuwe aarde treed ik op als facilitator. Als channel begeleid ik meditatiegroepen waarin we onze krachten bundelen om het hoogste uit onszelf te halen en om maximaal resultaat te halen. Soms vanuit de krachtige oorsprong alle religie en spiritualiteit Egypte, mijn persoonlijke passie, maar ook meer neutrale of tijdelijke thema’s komen aan de orde.

Zeker nu in deze tijd is off /online meditatie en krachten bundelen van groot belang. in deze toch al korte en donkere dagen. De angst voor of het verdriet van een verdere lockdown en mogelijke gevolgen voor bedrijf, werk en inkomen stapelt zich op. We thuiswerken op elkaars lip en alle plezierige dingen die we normaal kunnen doen vallen één voor één weg. We worden maximaal uitgedaagd om standvastig in onze positiviteit te blijven staan en de beste versie van onszelf te leven en zijn.

We hebben allemaal zo onze uitdagingen of zwakke plekken die dan opspelen. Ik in ieder geval wel. Het mooie is dat als we ons daar bewust van zijn, kunnen we het veranderen. Daar werken we bijvoorbeeld aan in de tempel van Isis meditatiecirkel (digitaal).

Ik hoop jou te mogen ontmoeten daar, in andere meditatiecirkels of je te kunnen ondersteunen met HSK coachtools voor jouw kind of groep. Samen bouwen we aan zelfkrachtigheid en die nieuwe samenleving!

Hart tot hartgroet, Esther

Kijk hier hoe we 11-11 om 11:11 uur live zijn gegaan