Samen sterk

Het is zo enorm belangrijk dat we ons verenigen en deelnemen met een grote groep want alleen een gezamenlijke visie kan iets groots veranderen als een hele cultuuromslag op aarde. Ik bied jullie daarom een gratis geleide meditatie aan die ons verbindt met alle meditatiegroepen wereldwijd. Gelukkig worden we bijgestaan door de kosmos.

Energieën om ons heen

Op de winter zonnewende 21-12-2020 wanneer de dagen weer langer worden en het Watermantijdperk begint staan de planeten Jupiter en Saturnus zo dicht bij elkaar dat het voor ons lijkt alsof ze samensmelten in één groot licht.

Saturnus, een planeet met de mannelijke energie van op jezelf gericht zijn & standvastigheid en Jupiter, een planeet met de vrouwelijke energie van op anderen gericht zijn & vernieuwing zijn elkaars tegenpolen.

Dit samengaan van tegenpolen biedt de kans om iets nieuws te creëren met meer balans. Het biedt een ‘poort’ naar een nieuwe vorm van bewustzijn.

De visie en creatie

In de meditatie brengen we dat licht naar de aarde waardoor er hoger bewustzijn mogelijk is (5D). Naast het brengen van licht is het van belang samen te visualiseren hoe we dat hoger bewustzijn op aarde voor ons zien in de praktijk. Wat is voor jou de beste versie van jezelf, de samenleving, het leven op aarde? Hoger bewustzijn houdt praktisch namelijk niet alleen in dat je meer waarneemt, maar ook dat jij je bewust gedraagt.

Persoonlijk bouw ik graag samen met jou aan een wereld waar mensen zich zelfkrachtig en prachtig voelen. Waar ze met zingeving leven en werken vanuit passie. Respectvol met elkaar en de aarde omgaan. Vol Levensgeluk en Harmonie.

Ook zie ik een andere gevestigde orde. Een eerlijkere verdeling van macht en middelen.

Hoe ziet dat er concreet uit voor jou?

Wat wordt er van ons gevraagd……

Alleen de visie en intentie zal niet volstaan. Want zonder daden geen standvastige manifestatie. Er wordt dus van ons gevraagd dat we het licht en het hoger bewustzijn op aarde niet alleen visualiseren of daar de intentie toe zetten, maar het ook zelf doen.

Want momenteel is het samenkomen van uitersten vaak in eerste instantie een vorm van conflict.

Het klinkt namelijk erg makkelijk om elkaar te ontmoeten in het gouden midden, maar in de realiteit is het vaak lastig om mensen met een andere leefwijze, visie of werkwijze zonder oordeel waar te nemen. We voelen irritatie doordat we op een andere manier denken of communiceren en elkaar gewoon niet begrijpen. En dan heb ik het niet alleen over andere culturen, maar gewoon binnen ons gezin, familie of vriendenkring speelt dit zich al af. On en offline.

Het helpt om te praten vanuit eigen behoeften en eigen beperkingen. Om open te staan voor anderen en rekening te houden met de wensen en beperkingen van hen.

Het vraagt om dingen van een afstand te bekijken zodat we beide standpunten zien en beseffen dat er géén goed of fout is, slechts verschillende manieren van waarnemen. Als we onszelf steeds herinneren dat we elkaar aanvullen en van elkaar kunnen leren, dan is dat de opening tot groei en kunnen uitersten verenigd worden in eenheid.

Het moment voor Nederland om deze meditatie te doen is 19.20 uur maandag 21-12-2020

Dan is de groepsenergie het meest voelbaar.

Stuur deze meditatie zo veel mogelijk door, hoe meer zielen zich verenigen, hoe meer effect!

Hartegroet, Esther

Muziek credits: ‘vibration of the fifth dimension’ van LOKOS

Wil je meer gratis meditaties op cruciale momenten ontvangen? Geef je naam dan op via de homepage www.academy4life.nl dan ontvang je onze nieuwsbrieven.

Hieronder de meditatie