Een Innerlijke reis door de 9 energie

De 9 energie van schepping, afronden van een grote fase en een nieuw begin. Hoe ik krachtplekken in Ierland en Engeland via kristallen met de leylijnen in de aarde en gouden zonneschijven verbond en de innerlijke processen die ik tegenkwam.

Al in de vorige Avalon outdoor workshop 9/9 heelden we wonden op ons hart om het hartsbewustzijn nog verder te kunnen openen. En weefden we het bewustzijn van de aarde, ons zelf en de kosmos samen in de driehoek Venus-Jupiter-Aarde waarin we visioneerden hoe de nieuwe aarde in mensen steeds meer manifest kan worden. Dit alles in afstemming op Glastonbury, de energieplek waar het hartchakra van de aarde, twee leylijnen en een Gouden Lemurische zonnedisk zich bevinden.

Nog niet veel later, met nieuwe maan voelde ik de roep van Glastonbury om er in de stof naartoe te reizen. Het bleek dat ik via Ierland mocht gaan. De plaatsen die ik ging bekijken had ik op intuïtie uitgezocht.

In de maand 9, ofwel september valt ook de equinox en mabon. Dus bij de 9 energie kwamen ook de kernwoorden balans, oordeelloosheid en dankbaarheid waarop ik me mocht focussen de dagen voor de equinox en erna.

Ik had ‘gezien’ dat ik een grid mocht leggen tussen de drie plaatsen die ik ging bezoeken.  het moesten lange doorzichtige kwartskristallen zijn, maar dat leek me niet handig met het vliegtuig dus werden het drie kleine rozenkwartsen…… Niet wetende wat een impact die steentjes konden  maken met behulp van de natuur!

In Ierland deed ik eerst Glendalough aan. Ik ontdekte daar de enorme kracht van de natuur in de oeroude Ierse wouden vol met dartelende herten. Ik had geen idee waar ik het eerste steentje zou moeten begraven, tot ik een eekhoorn zag die ergens heen schoot en hem besloot te volgen. Over een prikkeldraad hek heen, rende ik de berg op en ineens zag ik waar ik stond…… Dit is de plek!

Kijk hier de video – Een beetje hijgend en snotterend dus niet altijd goed te verstaan, maar je voelt de ontroering denk ik wel als je de video bekijkt.

link naar video

De dag erna reisde ik naar mijn volgende bestemming. Vroeg in de ochtend zou ik naar de krachtplek gaan. Dit was nog een avontuur want ik werd verkeerd afgezet, maar uiteindelijk kwam ik goed terecht met behulp van een engel!

Ik ervaarde de kracht van de kosmos in Bru na Boinne met megalieten vol lichttaal! Oh boy wat liepen dingen daar toch ook weer synchroon en wat leerde ik er veel over oordeelloosheid.

Uiteindelijk bracht de reis me dan naar Glastonbury waar ik de kracht van het zachte liefdevolle eenheidsbewustzijn ervaarde en ook daar weer volledig gedragen werd door spirit, want….

Wonder boven wonder lukte het mij samen om met de online groep daar heel voordelig een partij Avalon kristallen te bemachtigen voor het grid daar. Ik wijdde deze kristallen in met heilig water van chalice well met een prayer. Ook maakte ik een prayer voor het ritueel van het plaatsen van het grid en een geleide meditatie om het grid met elkaar te koppelen aan de Leylijnen en de gouden zonneschijven.

Precies met volle maan was ik daar om dit ritueel uit te voeren hoe magisch…

Ik plaatste die kristallen op de krachtplek waar we ons op afgestemd hadden op 9/9. Hoe kon ik toen ooit weten dat ik dit allemaal zou doen……….

Wederom verbonden we aarde – kosmos en hartsbewustzijn via intentie, maar nu met het kristallengrid en de visualisatie dat deze energie zich via de communicatie van leylijnen, gouden zonneschijven en kristallen wereldwijd mocht verspreiden.

En het grid leeft! Het is er voor jou! Heb je zorgen of verdriet? Je hoeft alleen maar je aandacht erop te richten en om hulp te vragen. Haar zachte energie zal naar je toe stromen en je troosten en je in de dagen erna inzichten geven hoe je nu verder mag.

Wat een power reis vol met innerlijke processen die me steeds weer dwongen terug te keren naar oordeelloosheid, dankbaarheid en vertrouwen. Ook toen ik terug was dienden zich direct oud zeer stukken aan. Innerlijk kind stukken werden aangeraakt, het kleine gepeste meisje dat nergens bij hoorde had nog meer heling nodig. Het grote loslaten na de volle maan begon.

En ook daar mocht ik weer oordeelloos zijn naar mensen. Naar situaties. Een reis van grote hoogtes en diepe dalen, letterlijk en figuurlijk, een reis waar ik de hele maand september innerlijk en in de stof mee bezig ben geweest. Er is veel opgeruimd en geheeld. En veel liefde verspreid over de aarde. Het mooist vond ik het moment dat ik ZELF die liefdevolle energie terug ontving die we zelf rondgestuurd hadden, precies zoals we in de visualisatie hadden gedaan. De cirkel is rond…….

Zelf ook bijdragen aan de gridreizen? Er is een serie spirituele workshops waar we heling doen voor het collectief bewustzijn en de Avalon kristallen verder opladen samen met kristallen schedels, voor hun volgende reizen…

Of ben je Benieuwd naar alle avonturen van deze reis? Je kan hier gratis het eboekje aanvragen met mijn dagboek van deze hele reis om inspiratie op te doen.

Ja! ik lees graag het eboekje gridreis Engeland en Ierland

aanvraag eboek Engeland Ierland

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)